NEGATIIVISET NUORET JULKAISEE ODOTETUN TOISEN ALBUMINSA

Negatiiviset Nuoret -yhtye julkaisee uuden albumin perjantaina 20.5.

Lahtelainen punk-yhtye Negatiiviset Nuoret julkaisee perjantaina 20.5. odotetun toisen albuminsa Negatiiviset Nuoret II. Levyltä on aiemmin saatu singlet Huono juhlissa, Roskaruokaa ja paskahuumorii, Vaikea elää ja Aurora kutsuu. Tuore kahdentoista kappaleen kokonaisuus on tyyliltään suoraviivainen sekoitus punkia ja vanhan liiton rock’n’roll -meininkiä. Lopputulosta yhtye luonnehtii lakonisen suoraviivaisesti: “Se on huonoa musiikkia huonoille ihmisille.” Albumi julkaistaan yhtyeen keulahahmona tunnetun Olli Antonion luotsaaman labelin Kreme Recordsin kautta.

“Vaikka suurin osa albumin kappaleista on syntynyt verrattain nopeasti, joko sessaripohjalta tai hetken mielijohteesta, on kokonaisuus saundimaailmaltaan vuonna 2017 julkaistua esikoislevyä monisävyisempi ja hiotumpi. Edelliseltä levyltä tutut teemat ovat kuitenkin edelleen vahvasti läsnä. Laulujen aiheet liikkuvat jossain modernin elämän nurjalla puolella, päihde- ja parisuhdeongelmien ravistelemassa mielenmaisemassa, jota tarkastellaan usein huumorin tai itseironian keinoin. Karkeasti albumin voi jakaa kahteen osaan: riehakkaasti etenevään alkupuoliskoon ja synkempään, tummasävyiseen loppuosaan”, yhtye kommentoi.

Vuonna 2015 perustettu punk-yhtye Negatiiviset Nuoret julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2017. Levyn suosituimmiksi kappaleiksi nousivat Mä oon niin ruma ja Kellokosken prinsessa. Suurta keikkasuosiota nauttiva bändi nähdään perjantaina levyjulkkarikeikalla Lahden Sammiosalissa. Tulevana kesänä yhtye keikkailee aktiivisesti eri festivaaleilla ympäri Suomen.

Negatiiviset Nuoret somessa:
Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
puh. 050 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle “part of the next generation…

BESS YLLÄTTÄÄ: KESÄKUMIBIISI 2023

TÄNÄÄN JULKAISTU MISSIO ON VUODEN 2023 VIRALLINEN KESÄKUMIBIISI BESSin festarikesä starttaa YleXPopista 3.6. Tämän vuoden kesäkumibiisin esittää BESS, yksi tämän hetken…

LUPAAVA RAP-TULOKAS ANDREI JULKAISI UUDEN SINGLEN

Rap-tulokas Andrei on julkaissut uuden singlensä Valehtele vaa. Kappale kertoo siitä, kuinka eron jälkeen toinen löytää uuden liian nopeasti.  “Tän biisin idea ei oo olla…