ODOTETTU MIKKO-ALBUMI ON ARTISTIN URAN PARAS JULKAISU

Uusi vuosikymmen käynnistyi tänään merkittävällä musiikkijulkaisulla, kun Suomen suosituimman rap-artistin Pyhimyksen odotettu MIKKO-albumi julkaistiin. Artisti on toiminut itse albumin vastaavana tuottajana ja hän luokittelee kokonaisuuden tähänastisen uransa parhaaksi.

Minää ja minuutta käsittelevällä albumilla on yhteensä 38 tekijää. Kyse ei ole sattumasta.

Numero 38 on mun onnenluku. Albumin tekijämäärän lisäksi 38 liittyy keskeisesti mun elämään muutenkin. Erilaiset numeroyhdistelmät, kuten mun syntymäpäivä (28+10) ja nimipäivä (29+9) muodostavat kyseisen luvun. Lisäksi se sattuu olemaan mun pelinumero ja tämän hetkinen ikäkin, artisti avaa.

MIKKO-albumin jokainen kappale on tehty eri tiimin kanssa. Kokonaisuudella kuullaan myös vierailevia artisteja, kuten Alexi Laiho, EvelinaJukka Poika ja Heikki Kuula. Myös albumin julkaisuajankohta oli Pyhimykselle merkityksellinen.

Mä halusin, että albumi aloittaa mieluummin jonkun uuden, kuin lopettaa jonkun 9,5 vuotta jauhetun ajanjakson. Isosta tekijäjoukosta huolimatta koen, että teos on täysin mun näköinen jokaista yksityiskohtaa myöten. Vilpitön kiitos kaikille erilaisille superosaajille, jotka teitte mun visioista totta tuomalla oman panoksenne tähän soppaan, mä en olis musaa ilman teitä.

MIKKO-albumilta on julkaistu ennakkoon yhteensä kolme singleä. Yli kuusi miljoonaa striimannut Muistuta mua nousi vuoden lopussa radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi Suomessa. Myös radikaalilla musiikkivideollaan puhutellut v!@%#mikko -singlen striimit ovat ylittäneet kultarajan ja vuoden lopussa julkaistu Valo pimeän lähentelee kuuntelumäärällään kultarajaa Spotifyssä.

Pyhimyksen albumia juhlistetaan tänään Helsingin The Circuksessa.

Albumin julkaisun jälkeen artisti jää pitkälle pressitauolle.

Seuraa Mikkoa somessa
Facebook: @paradisemikko
Instagram: @socialsuicidebomber
Twitter: @paradisemikko

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Mari Hautamäki
Universal Music
+358 40 068 5701
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…