Tietoa meistä

YHTIÖ

Universal Music Group ja Universal Music Finland

Universal Music Group (UMG) on Suomen ja koko maailman johtava musiikkialan yhtiö, jonka pääliiketoimintaa ovat äänitteiden tuotanto ja musiikin kustannustoiminta. Yhtiö löytää, kehittää, markkinoi ja jakelee verkostonsa kautta äänitettyä musiikkia yli 60 maassa. Universalin kansainvälisesti tunnetuimpia artisteja ovat muun muassa Billie Eilish, Drake, Justin Bieber, The Weeknd, Ariana Grande, The Rolling Stones, Rihanna, Post Malone ja Lady Gaga. Suomalaisartisteihin kuuluvat muun muassa KUUMAA, Mirella, Robin Packalen, BESS, Nelli Matula, Evelina, Olavi Uusivirta ja Ressu Redford.

Universal Musicin vahvuus musiikkimarkkinoilla perustuu laajaan levy-yhtiöverkostoon. Siihen kuuluu kansallisten Universal Music -yhtiöiden lisäksi kansainvälisesti arvostetuimpia levymerkkejä, kuten Def Jam Recordings, Capitol Records, Decca, Interscope Geffen A&M Records, Island Records, Polydor Records ja Motown Records.

Suomessa Universalin levymerkkeihin lukeutuvat Johanna Kustannus, Love Records, Poko Records, Def Jam Recordings Finland, Island Records, Capitol Records Finland ja metallimusiikkiin erikoistunut Spinefarm. Laajan populaarikulttuuritarjonnan lisäksi Universal Music Groupille kuuluvat maailman johtavat klassiseen, maailman- ja jazzmusiikkiin erikoistuneet levy-yhtiöt.

Universal Music Finland on Universal Music Groupin tytäryhtiö ja sen markkinaosuus Suomessa on noin 36 %.

REKRY

Ei avoimia paikkoja tällä hetkelllä.

UNIVERSALIN YHTEISET ARVOT

YHDENVERTAISUUS
Kohtelemme ihmisiä aina tasapuolisesti syntyperästä, sukupuolesta, elämänkatsomuksesta, iästä tai sen hetkisestä elämäntilanteesta riippumatta.

INTOHIMO
Tekemistämme ohjaa voimakas palo musiikkia kohtaan. Tämä intohimo saa meidät haastamaan itsemme ja toisemme kehittämään kulttuuria. Olemme rohkeita, inspiroidumme artisteistamme ja luomme elämyksiä yhdessä.

NÄKEMYKSELLISYYS
Paras mahdollinen lopputulos rakentuu luovien ideoiden, oivallusten ja datan yhdistelmästä.
Luotamme tunteeseen ja intuitioon, mutta kuuntelemme ympäristöämme ja luemme numeroita luovan vision löytämiseksi.

AITOUS
Kannustamme artistejamme aitouteen, luottamaan itseensä ja kasvamaan visionsa mukaisesti. Myös yhteisössämme voi jokainen olla rohkeasti oma itsensä. Rohkaisemme kaikkia tuomaan esille asioita ja näkemyksiä, jotka voivat kehittää yhteistä kulttuuriamme.

YHTEYS
Uskomme, että yhdessä olemme aina enemmän. Jaamme vastuuta, mutta pidämme huolen, että pelaamme aina yhteiseen maaliin. Menestyksemme perustuu ihmissuhteisiin ja hyvään yhteydenpitoon. Kuuntelemme, kommunikoimme ja olemme aidosti läsnä. Yksikään ihminen ei yksin voi saavuttaa sitä, mitä voimme saada aikaiseksi yhdessä.

ROHKEUS
Menestys edellyttää usein tervettä riskinottoa ja ennakkoluulotonta lähestymistapaa. Haluamme kokeilla uusia asioita ja kannustaa ihmisiä jakamaan rohkeasti hulluimmatkin ideansa. Olemme valmiita seisomaan yhdessä tekemiemme ratkaisujen takana, emmekä jätä ketään yksin. Uskallamme myös epäonnistua.

LUOVUUS
Luovuus on alamme ydin ja työmme elinehto. Omasta roolistamme riippumatta haluamme haastaa toisiamme ajattelemaan asioita uusista näkökulmista. Muutos on meille aina mahdollisuus, vaikka se tarkoittaisikin sääntöjen kirjoittamista uusiksi tai kaiken aloittamista alusta.