UMG FOR BRANDS

Universal Music for Brands on luova ja strateginen musiikkialan kumppani, joka yhdistää brändit kiinnostavasti musiikin, artistien, fanien ja viihteen kanssa. Suomen suurimpana levy-yhtiönä tarjoamme uniikkeja yhteistyömahdollisuuksia, konseptisuunnittelua, data & insight -ratkaisuja ja sisällöntuotantoa. Musiikin ja artistien avulla tavoitamme laajan yleisön, joka koskettaa ja aktivoi faneja sekä kasvattaa myyntiä ja brändiuskollisuutta. 

 

 Ota yhteyttä:

Täytä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä ja keskustellaan lisää musiikin monista mahdollisuuksista. (* Pakollinen tieto)

  Kiinteistömaailma x Vilma Alina

  Laulaja-lauluntekijä Vilma Alina julkaisi tammikuussa 2021 Kiinteistömaailman kanssa yhteistyössä tehdyn kappaleen Mä välitän, joka on kunnianosoitus välittämiselle kaikissa sen merkityksissään. Kappale sai huikea vastaanoton – se nousi sijalle #25 Spotifyn virallisella top50-listalla, sitä on julkaisun jälkeen kuunneltu striimipalveluissa yli 600 000 kertaa ja se ihastuttanut kuulijoita mm. Radio Suomipopilla.

  Lue lisää ja kuuntele kappale.

  Lue lisää ja kuuntele kappale

  Hesburger x Pyhimys

  Pyhimys on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Hesburgerin kanssa. Vuoden 2021 loppuun kestävä ainutlaatuinen yhteistyö on laaja kokonaisuus, joka pitää sisällään muun muassa artistin suunnitteleman vaatemalliston, Hesburger-ravintoloihin myyntiin tulevan nimikkohampurilaisen sekä erilaisia kuluttajia osallistavia yllätyksiä.

  Lue lisää

  Anna Puu x
  Paulig Juhla Mokka

  Suljen silmät sä oot siin…” Anna Puu sanoitti ja sävelsi uuden koskettavan version Paulig Juhla Mokka -tunnuskappaleesta Juhla Mokan 90. juhlavuoden kunniaksi. Kappale löysi tiensä suoraan suomalaisten sydämiin ja rakastettu mainos noteerattiin Kaiku-radiomainoskilpailun shortlistauksella.

  Katso video

  Vattenfall ja Suomen energisimmät tuparit

  Vattenfall halusi puhutella nuoria muuttajia tarjoamalla mahdollisuuden voittaa vuoden energisimmät tuparit Suomen ykkösartistien kanssa. Toimme onnekkaan voittajan kotiin artistin, jonka kanssa järjestimme unohtumattomat tupaantuliaiset sekä toteutimme kiinnostavaa sisältöä Vattenfallin kanaviin yhdessä artistin kanssa.

  Katso video

  Carly Rae Jepsen x
  House of Lapland,
  Visit Finland & Finnair

  House of Lapland, Visit Finland ja Finnair yhdistivät voimansa kanadalaisartisti Carly Rae Jepsenin kanssa nostaakseen Suomen Lapin kiinnostavuutta myös kesämatkailukohteena. Carly uudelleenversioi Lapissa The Sound -kappaleensa, johon hän ammensi inspiraation Suomen luonnosta. Kappale äänitettiin ja video kuvattiin livenä Lapissa henkeäsalpaavissa maisemissa.

  Katso video

  MILKA MURTO
  Head of Music & Brands
  milka.murto@umusic.com
  +358 400 969 087

  EMMI LEINONEN
  Brand Partnership Manager
  emmi.leinonen@umusic.com
  +358 50 406 2710