UMG FOR BRANDS

Universal Music for Brands on luova ja strateginen musiikkialan kumppani, joka yhdistää brändit kiinnostavasti musiikin, artistien, fanien ja viihteen kanssa. Suomen suurimpana levy-yhtiönä tarjoamme uniikkeja yhteistyömahdollisuuksia, konseptisuunnittelua, data & insight -ratkaisuja ja sisällöntuotantoa. Musiikin ja artistien avulla tavoitamme laajan yleisön, joka koskettaa ja aktivoi faneja sekä kasvattaa myyntiä ja brändiuskollisuutta. 

Samsung Music Galaxy

Universal Music ja Samsung halusivat tarjota nuorelle yleisölle uniikkeja elämyksiä ja mahdollistaa heille pääsyn ainutlaatuisiin, eksklusiivisiin musiikkitapahtumiin. Samsung Music Galaxy kerääkin musiikin ystävät yhteen, tarjoten ainutlaatuisia live- ja musiikkielämyksiä. Jokainen kampanjalähtö esittelee tämän hetken kuumimpia tähtiä sekä bubbling-under kykyjä. Samsung Music Galaxyn eksklusiivisissa tapahtumissa persoonallisuudestaan ja vahvasta omasta visiostaan tunnetut artistit pääsevät myös kokeilemaan jotain aivan uutta.

Katso lisää

BATTERY x ISAC ELLIOT

Supertähti Isac Elliot ja suosikkijuoma Battery lanseerasivat alkuvuodesta 2022 yhdessä laajan yhteistyön: artistin kanssa suunniteltu kausimaku Remix 22! Uuden limited edition juoman kehitystyö alkoi jo keväällä 2021 yhdessä Batteryn, Universal Musicin ja Isac Elliotin kanssa. Hedelmäisestä Remix 22 -juomasta löytyi artistin omia suosikkimakuja ja artisti oli mukana tuotekehityksessä aina maun ja pakkauksen kehittämisestä markkinointikampanjan suunnitteluun.

Katso video

PANDA x VIIVI & Paul Elias

Lanseerasimme Pandan kanssa herkullisen kesäkampanjan, jonka pääpalkintona voittajalle oli VIIVIn ja Paul Eliaksen vetämät minifestarit! Skabaan pääsi osallistumaan kesän ajan Lakumix-pusseissa olleen QR-koodin kautta, jonka takaa löytyi myös ainutlaatuinen artistien yhteinen virtuaalikeikka.

Katso video

Kiinteistömaailma x Vilma Alina

Laulaja-lauluntekijä Vilma Alina julkaisi tammikuussa 2021 Kiinteistömaailman kanssa yhteistyössä tehdyn kappaleen Mä välitän, joka on kunnianosoitus välittämiselle kaikissa sen merkityksissään. Kappale sai huikea vastaanoton – se nousi sijalle #25 Spotifyn virallisella top50-listalla, sitä on julkaisun jälkeen kuunneltu striimipalveluissa yli 600 000 kertaa ja se ihastuttanut kuuli joita mm. Radio Suomipopilla.

Lue lisää ja kuuntele kappale

Hesburger x Pyhimys

Pyhimys on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Hesburgerin kanssa. Vuoden 2021 loppuun kestävä ainutlaatuinen yhteistyö on laaja kokonaisuus, joka pitää sisällään muun muassa artistin suunnitteleman vaatemalliston, Hesburger-ravintoloihin myyntiin tulevan nimikkohampurilaisen sekä erilaisia kuluttajia osallistavia yllätyksiä.

Lue lisää

Anna Puu x
Paulig Juhla Mokka

Suljen silmät sä oot siin…” Anna Puu sanoitti ja sävelsi uuden koskettavan version Paulig Juhla Mokka -tunnuskappaleesta Juhla Mokan 90. juhlavuoden kunniaksi. Kappale löysi tiensä suoraan suomalaisten sydämiin ja rakastettu mainos noteerattiin Kaiku-radiomainoskilpailun shortlistauksella.

Katso video

Vattenfall ja Suomen energisimmät tuparit

Vattenfall halusi puhutella nuoria muuttajia tarjoamalla mahdollisuuden voittaa vuoden energisimmät tuparit Suomen ykkösartistien kanssa. Toimme onnekkaan voittajan kotiin artistin, jonka kanssa järjestimme unohtumattomat tupaantuliaiset sekä toteutimme kiinnostavaa sisältöä Vattenfallin kanaviin yhdessä artistin kanssa.

Katso video

Carly Rae Jepsen x
House of Lapland,
Visit Finland & Finnair

House of Lapland, Visit Finland ja Finnair yhdistivät voimansa kanadalaisartisti Carly Rae Jepsenin kanssa nostaakseen Suomen Lapin kiinnostavuutta myös kesämatkailukohteena. Carly uudelleenversioi Lapissa The Sound -kappaleensa, johon hän ammensi inspiraation Suomen luonnosta. Kappale äänitettiin ja video kuvattiin livenä Lapissa henkeäsalpaavissa maisemissa.

Katso video

MILKA MURTO
Head of Music & Brands
milka.murto@umusic.com
+358 400 969 087

EMILIA YLI-TALONEN
Brand Partnership Manager
emilia.ylitalonen@umusic.com
+358 44 266 3333