ISAC ELLIOTIN JA BATTERYN MENESTYSTARINA SAA JATKOA – UUSI REMIX 24 KAUPOISSA NYT JA REMIX 22 PYSYVÄÄN VALIKOIMAAN!

Batteryn seuraava megalanseeraus on täällä! Isac Elliotin ja Batteryn menestyksekäs yhteistyö saa jatkoa uudella Remix 24 -limited edition energiajuomalla.

Battery Remix 24 on edeltäjänsä tapaan suunniteltu ja kehitetty yhdessä Isac ElliotinBatteryn ja Universal Musicin kanssa. Battery Remix 24 haastaa normeja. Se on hedelmäinen energiajuoma, joka inspiroituu musiikista ja on tehty niihin hetkiin, kun öisen kaupungin valot sulautuvat aamuauringon ensisäteisiin. Isac Elliot on ollut tiiviisti mukana uuden tuotteen maun ja pakkauksen designin kehittämisessä sekä suunnittelussa.

”On ollut erittäin nättiä päästä taas mukaan kehittelemään uutta juomaa yhdessä Batteryn loistavan tiimin kanssa. Olen saanut käyttää runsaasti omaa luovuuttani myös musiikin ulkopuolella ja laittanut paljon aikaa ja ajatustani uuden Remix 24 suunnitteluun. Toivon, että jengi diggaa tästäkin juomasta yhtä paljon kuin edellisestä.”, Isac Elliot kertoo.

Uutta tuotetta ja yhteistyökampanjaa on kehitelty vuoden ajan ja se mukailee artistin omaa visuaalista maailmaa. ”On ollut hienoa rakentaa tätä pitkäaikaista kumppanuutta Isac Elliotin ja Batteryn kanssa. Tässä yhteistyössä sekä Batteryn että artistin brändi ja visio sulautuvat saumattomasti yhteen. Tämä saumattomuus näkyi myös kuluttajille ja konkretisoitui valtavana kysyntänä ja suosiona jo Battery Remix 22:n kohdalla. Uskomme, että Remix 24 tulee edeltäjänsä tavoin olemaan kesän hittijuoma.”, sanoo Milka Murto, Head of Music & Brands Universal Musicilta.

Valtavan suosion saavuttanut Battery Remix 22 tulee nyt myös osaksi Batteryn pysyvää valikoimaa. ”Battery Remix 22 oli alun perin kausituote, mutta valtava määrä kuluttajatoiveita on tuonut maun takaisin. Positiivinen palaute on ollut häikäisevää. Toimme Remix 22:n jo kertaalleen rajoitettuna eränä kesällä 2023 takaisin, ja koska vastaanotto oli yhä hieno, otamme sen nyt vakituiseen valikoimaan”, kertoo Batteryn tuotepäällikkö Veli-Matti Keskipoikela Sinebrychoffilta. Battery Remix 22 on pakattu nyt 33 cl tölkkiin.

Battery Remix 24:n jakelu alkaa 26.2. ja Battery Remix 22:n jakelu alkaa 11.3. 2024.

Isac Elliot somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot:
Milka Murto
Head of Music & Brands
+358 400 969 087
milka.murto@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

VESTERINEN YHTYEINEEN JULKAISI TÄNÄÄN LIVELEVYN JA ESIINTYY ILLALLA THE VOICE OF FINLANDIN SUORASSA LÄHETYKSESSÄ

Viime vuonna julkaistu studioalbumi Hetken ikuinen on ylittänyt kultarajan Valtavaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut livelevyn Hetken, ikuisesti, elävänä! CD:nä ja digitaalisesti. Albumin…

TOMI SAARIOLTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA

Kuuntele tänään julkaistu uusi single Unissakävelijä tästä Valovoimainen uuden sukupolven pop-artisti Tomi Saario julkaisee tänään odotettua uutta musiikkia. Viime vuonna suomenkielisen soolouransa startannut Saario…

MIKAEL GABRIELIN JA NUBLUN YHTEISTYÖ JATKUU

UMK:ssa vuoden menestyksekkäästi käynnistänyt kaksikko jatkaa yhteisen musiikin julkaisua – kuuntele uusi single Yao Ming täältä! Kultaa striimanneella Vox Populi -hitillään UMK:ssa kolmanneksi…