ISAC ELLIOTIN JA BATTERYN MENESTYSTARINA SAA JATKOA – UUSI REMIX 24 KAUPOISSA NYT JA REMIX 22 PYSYVÄÄN VALIKOIMAAN!

Batteryn seuraava megalanseeraus on täällä! Isac Elliotin ja Batteryn menestyksekäs yhteistyö saa jatkoa uudella Remix 24 -limited edition energiajuomalla.

Battery Remix 24 on edeltäjänsä tapaan suunniteltu ja kehitetty yhdessä Isac ElliotinBatteryn ja Universal Musicin kanssa. Battery Remix 24 haastaa normeja. Se on hedelmäinen energiajuoma, joka inspiroituu musiikista ja on tehty niihin hetkiin, kun öisen kaupungin valot sulautuvat aamuauringon ensisäteisiin. Isac Elliot on ollut tiiviisti mukana uuden tuotteen maun ja pakkauksen designin kehittämisessä sekä suunnittelussa.

”On ollut erittäin nättiä päästä taas mukaan kehittelemään uutta juomaa yhdessä Batteryn loistavan tiimin kanssa. Olen saanut käyttää runsaasti omaa luovuuttani myös musiikin ulkopuolella ja laittanut paljon aikaa ja ajatustani uuden Remix 24 suunnitteluun. Toivon, että jengi diggaa tästäkin juomasta yhtä paljon kuin edellisestä.”, Isac Elliot kertoo.

Uutta tuotetta ja yhteistyökampanjaa on kehitelty vuoden ajan ja se mukailee artistin omaa visuaalista maailmaa. ”On ollut hienoa rakentaa tätä pitkäaikaista kumppanuutta Isac Elliotin ja Batteryn kanssa. Tässä yhteistyössä sekä Batteryn että artistin brändi ja visio sulautuvat saumattomasti yhteen. Tämä saumattomuus näkyi myös kuluttajille ja konkretisoitui valtavana kysyntänä ja suosiona jo Battery Remix 22:n kohdalla. Uskomme, että Remix 24 tulee edeltäjänsä tavoin olemaan kesän hittijuoma.”, sanoo Milka Murto, Head of Music & Brands Universal Musicilta.

Valtavan suosion saavuttanut Battery Remix 22 tulee nyt myös osaksi Batteryn pysyvää valikoimaa. ”Battery Remix 22 oli alun perin kausituote, mutta valtava määrä kuluttajatoiveita on tuonut maun takaisin. Positiivinen palaute on ollut häikäisevää. Toimme Remix 22:n jo kertaalleen rajoitettuna eränä kesällä 2023 takaisin, ja koska vastaanotto oli yhä hieno, otamme sen nyt vakituiseen valikoimaan”, kertoo Batteryn tuotepäällikkö Veli-Matti Keskipoikela Sinebrychoffilta. Battery Remix 22 on pakattu nyt 33 cl tölkkiin.

Battery Remix 24:n jakelu alkaa 26.2. ja Battery Remix 22:n jakelu alkaa 11.3. 2024.

Isac Elliot somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot:
Milka Murto
Head of Music & Brands
+358 400 969 087
milka.murto@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…