POPIN SUPERTÄHTI JUSTIN BIEBER JULKAISI UUDEN SINGLEN

Grammy-palkittu kansainvälinen supertähti Justin Bieber on julkaissut tänään suuresti odotetun uuden singlen Yummy. Uusi kappale on ensimmäinen maistiainen Bieberin myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta viidenneltä studioalbumilta. Tuoretta singleä ovat olleet mukana tekemässä lukuisten Bieberin aiempien hittien taustalta löytyvä tuottaja-lauluntekijä Jason ”Poo Bear” Boyd ja hollantilaistuottaja Kid Culture. Kappaleelle julkaistaan myös musiikkivideo huomenna lauantaina 4.1. klo 19, jonka voit videon ilmestyttyä katsoa täältä.

”I feel like this is different than the previous albums just because of where I’m at in my life. It’s music that I love the most out of anything I’ve done”, Justin Bieber kertoo #BIEBER2020-videolla, jolla hän julkisti ensimmäisen kerran suunnitelmansa uuden vuoden varalle.

Uuden singlen ja tulossa olevan albumin lisäksi Bieberiltä saatiin vuodenvaihteessa muitakin isoja uutisia: 27. tammikuuta YouTubessa saa ensi-iltansa artistin elämää, haasteita ja uuden albumin äänittämistä käsittelevä dokumenttisarja Justin Bieber: Seasons. Voit katsoa 10-osaisen dokumenttisarjan trailerin tästä. Toukokuussa Bieber lähtee viisi kuukautta kestävälle Pohjois-Amerikan kiertueelle, joka on hänen ensimmäinen kiertueensa kolmeen vuoteen.

25-vuotiaan kanadalaisen Justin Bieberin musiikki on kerännyt maailmanlaajuisesti huikeat 53 miljardia kuuntelukertaa ja myynyt yli 60 miljoonaa albumia. Bieberin ura sai alkunsa hänen ollessaan 13-vuotias, kun uusia kykyjä etsinyt manageri Scooter Braun näki hänen Youtubeen lataamiaan cover-videoita. Vuonna 2009 Bieber julkaisi debyytti-EP:nsä My World, joka teki hänestä historian ensimmäisen artistin, jonka debyyttilevyltä on noussut seitsemän biisiä Billboardin Hot 100 -listalle. Seuraavana vuonna Bieber julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa My World 2.0.

Bieberin vuonna 2015 julkaistu edellinen albumi Purpose debytoi ilmestyessään albumilistojen ykkösenä yli 100 maassa ja on saavuttanut yli 21 miljardia kuuntelukertaa maailmanlaajuisesti. Suomessa albumi oli parhaimmillaan virallisen albumilistan sijalla neljä ja vietti kolmetoista peräkkäistä viikkoa albumilistan kärkikymmenikössä. Levy toi Bieberille myös Grammy-palkinnon kappaleesta Where Are Ü Now ja murskasi globaaleja streamausennätyksiä yksi toisensa jälkeen.

Vuonna 2019 Bieber yhdisti voimansa laulaja-lauluntekijä Ed Sheeranin kanssa julkaistulla biisillä I Don’t Care, joka nousi kuunnelluimmaksi kappaleeksi 26 eri maassa, mukaan lukien Suomessa. Biisi piti syksyllä parhaimmillaan hallussaan Suomen radioiden soitetuimman kappaleen sijaa. Justin Bieber on nähty esiintymässä Suomessa kahdesti Helsingin Hartwall Arenalla – ensimmäisen kerran vuonna 2013 osana Believe-kiertuetta ja vuonna 2016 kahtena peräkkäisenä iltana artistin Purpose-kiertueella.

Seuraa Justin Bieberiä:
Instagram: www.instagram.com/justinbieber
Facebook: www.facebook.com/JustinBieber
Twitter: www.twitter.com/justinbieber

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anniina Baumann
Universal Music
anniina.baumann@umusic.com

Voit ladata artistin uuden pressikuvan tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…