JUULIAN UUSI ALKU – PILVII-BIISI JA MUSIIKKIVIDEO NYT ULKONA

Pop-artisti Juulia palaa uudella musiikilla pitkän hiljaiselon jälkeen. Juulian lumoavaan maailmaan kuljettaa tänään julkaistava Pilvii-sinkku ja näyttävä Kaliforniassa kuvattu musiikkivideo.

Juulia kirjoittaa kappaleensa itse ja ammentaa suorasanaiset tarinansa omasta elämästään. Juulia haluaa kappaleella muistuttaa ajatusten voimasta: 

“Mulla on ollut aikoja elämässä, jolloin oon antanut liikaa ajatuksille valtaa unohtaen, että ne ovat kuitenkin vain ajatuksia, aivojen tuottamia pilviä, ne tulee ja menee.”

Musiikin tekemiseen on löydetty täydellinen harmonia uuden tuottajan OP Beatsin kanssa. Pilvii oli ensimmäinen soolokappale, joka yhteistyön myötä syntyi ja määritti samalla uuden materiaalin suunnan. Kappaleen säkeistöjen jäsentelyssä apuna oli myös laulaja-lauluntekijä Vilma Alina.

Juulia kertoo Pilvii-biisin musiikkivideon olevan hänelle tähänastisista videoista henkilökohtaisesti tärkein. Pitkäaikainen unelma toteutui, sillä videon taustavoimina toimivat kaksi Juulian läheisintä ystävää. Videon on käsikirjoittanut ja ohjannut Saara SarvasJulia Kamppari vastaa videon visuaalisesta ilmeestä ja stailauksesta. Kamppari on suunnitellut myös uuden graafisen ilmeen.

“Parasta tekijöiden lisäksi oli päästä Jenkeissä hakemaan vaatteita ja rekvisiittaa isoilta varastoilta, joista suuriin leffatuotantoihin haetaan tavaroita. Oli ainutlaatuista nähdä oma nimi JUULIA varaston tietokoneella Katy Perryn, Keanu Reevesin ja Jumanjin välissä”, Juulia jatkaa.

Katso musiikkivideo tästä.

Muun muassa YleX Läpimurto-listalle vuonna 2016 nostetun Juulian tunnetuimmaksi kappaleeksi on kasvanut voimaannuttava Mul oli ikävä mua -selviytymisbiisi. Viimeisin soolosingle ilmestyi Juulialta kaksi vuotta sitten. Juulia kuuluu myös Opium-trioon yhdessä rap-artisti Pyhimyksen ja tuottaja OP Beatsin kanssa. Opiumin Extended Virtual Reality Play VOL 1 julkaistiin 2018.

Seuraa Juuliaa somessa:
Facebook: @oonJuulia
Instagram: @oonjuulia

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala
+358 40 5274 598
stella.kylaliuhala@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…

VAHTERAN PARHAITA PÄIVII -ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN

Uutta albumia juhlitaan levynjulkaisukeikalla 2.5. Vahtera on artisti, jonka runsaasti samaistumispintaa tarjoavat kappaleet antavat kuulijalle iloa ja lohtua elämän eri käänteissä.…

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…