TULOKASARTISTI SAMUEL ESITTELEE POPIMPAA PUOLTAAN

Tasoin ja Universal Musicin yhteissainaus SAMUEL julkaisi tänään kolmannen singlen Viimeinen hidas. Kappale on myöhemmin keväällä julkaistavan Harmaa kaupunki -debyyttialbumin päätöskappale ja esittelee artistitulokkaan popimpaa puolta.

SAMUELin mukaan Viimeinen hidas paketoi sen mielentilan, mitä koko albumi edustaa. Melankolisuudestaan huolimatta singlen sävy on kuitenkin sen edeltäviä kappaleita toiveikkaampi.

Albumin kokonaistunnelma on nimensä mukaisesti harmaa ja synkkä. Koen, että Viimeinen hidas tuo eräänlaista valoa tunnelin päähän ja ikään kuin saattaa kuulijan pois synkkyydestä, artisti avaa.

Kertosäkeessä leikitellään myös Onnela-vertauskuvalla, jolla viitataan vanhaan yökerhoketjuun.

En ole koskaan käynyt Onnela-yökerhoissa, mutta muistan joskus nuorena ajatelleeni jääväni jostakin paitsi, kun en vielä päässyt sinne. Vaikka biisi ei itse baarista kerrokaan, se vertaus tekstissä tuntui jotenkin sopivan onnellisuus-teemaan ja onnen etsimiseen ylipäätään.

Aikaisempien singlejulkaisujen tavoin Viimeinen hidas -kappaleen on tuottanut Albatrossi (Alvar Escartin). SAMUEL on myös itse osallistunut kappaleen sävellykseen ja tuotantoon.

Harmaa kaupunki -albumikokonaisuus julkaistaan myöhemmin keväällä.

Seuraa somessa:
Facebook: @samuelvirallinen
Instagram: @realssamuel

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music
mari.hautamaki@umusic.com
+358 40 068 5701

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…