RESSU REDFORDILTA NOSTALGINEN KESÄHITTI

Ressu Redford ilahdutti fanejaan julkaisemalla tänään hyväntuulisen singlen Corolla. Tarttuva kappale vie kuulijansa askeleen lähemmäksi kesää ja tuo samalla esiin Ressun menevämpää musiikillista puolta.

Ystävyydestä, nuoruudesta ja autoilusta ammentava kesäbiisi sai alkunsa Ressun, Väinö Walleniuksen ja Kyösti Salokorven yhteisessä biisintekosessiossa.

Meille kaikille Corolla toi mieleen ystävyyden ja muistoja sitä, mitä kaikkea nuorempana kavereiden kanssa tehtiin. Tällä biisillä Corolla on enemmänkin metafora, joka edustaa kaikkia autoja sekä omasta ensiautosta tulevaa hyvää fiilistä. Corollasta tuli nostalginen, mutta samalla äärimmäisen hyväntuulinen ystäväbiisi. Vanha kaveriporukka kokoon vielä kerran, tai mikseipä montakin kertaa vuodessa, Ressu Redford tunnelmoi.

Ressu Redford teki paluun soolomusiikin pariin vuoden 2019 alussa. Uran uusi alku on ollut menestyksekäs. Vakiintuneen fanikuntansa lisäksi Ressu on tavoittanut myös paljon uutta yleisöä, sillä muun muassa viime vuonna julkaistu single Viimeinen päivä lähentelee Spotifyssä kultarajaa.

Corolla-singlelle julkaistiin tänään myös hauska markkinointivideo, jossa nuorta Ressu Redfordia esittää suosikkitubettaja Tuomas Kukkonen (Tume). Videolla esiintyy myös somepersoona Johannes Mollberg (goals.johannes). Videon voi katsoa kokonaisuudessaan täältä.

Seuraa somessa:
Facebook: @ressuredfordvirallinen
Instagram: @ressu.redford

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music
+358 40 068 5701
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…