AJA MUT HULLUKS TAI AJA MUT KOTIIN – BESS JULKAISEE UUTTA

BESS julkaisee tänään uuden singlen Aja. Kappale on ensimmäinen singlejulkaisu marraskuussa julkaistun artistin kultaa striimanneen debyyttialbumin jälkeen. Artisti kommentoi kappaletta seuraavasti:

”Kyseessä on puhtaasti bilebiisi, joka jatkaa tietyllä tavalla debyyttilevyn yöllistä teemaa UV-valojen hohteessa. Aja on myös vahva startti kaikelle uudelle, sillä uutta musaa on työn alla ja sen verran voin kertoa, että uusia jännittäviä kuvioita on myös luvassa!

Toivon, että päästään pian taas keikoille nauttimaan livestä, jakamaan fiiliksiä ja tanssimaan. Siihen asti laittakaa poppikoneet täysille ja Aja soimaan siellä missä meettekin!”

Kappaleen tekijätiimin muodostavat BESSin lisäksi Risto AsikainenSamuel KovankoJimi Pääkallo sekä BESSin luottotuottajana toimiva Nopsajalka. Viime aikoina BESS on keskittynyt uuden musiikin tekemiseen ja lisää julkaisuja häneltä saadaan myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

BESS on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka yhdistelee musiikissaan elektronista poppia ja housea. Laulajan debyyttisingle julkaistiin vuonna 2017 ja suuren yleisön tietoisuuteen hän nousi myöhemmin samana vuonna tuplaplatinaa striimanneella kappaleellaan Tempo. Laulaja muistetaan myös singleistään LäpinäkyvääYhden liikaa sekä En pysty lopettaa, joista kaksi viimeksi mainittua ovat striimanneet kultaa. BESSin tuotantoa on kuunneltu suoratoistopalveluissa lähes 20 miljoonaa kertaa. Artistin musiikkia on kuultu myös useissa suomalaisissa TV-ohjelmissa, kuten Temptation Island, Bachelor Suomi ja Love Island.

Lahjakas laulaja on tehnyt musiikkia myös muiden eturivin artistien kanssa ja vieraillut muun muassa Mikael Gabrielin hittikappaleella Pimeyteen. Kuluneen kevään aikana BESSin ääntä kuullaan Keko Salatan uusimmalla singlellä 100%, joka on yksi Suomen kuunnelluimpia kappaleita tällä hetkellä Spotifyssa. BESS vieraili myös helmikuussa julkaistulla Raappanan singlellä Seittemän.

Voit ladata BESSin uudet promokuvat tästä.

Seuraa BESSiä somessa:
Facebook: @bessvirallinen
Instagram: @bessofficial

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music
+358 50 461 9818
veera.hjerppe@umusic.com

Keikat:
Mikko Varjamo
Live Nation
+358 40 8433 169
mikko.varjamo@livenation.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…