SUPERTÄHTI LADY GAGA KUTSUU KUULIJAT DISCOON UUDELLA LEVYLLÄÄN

Maailman suurimpiin supertähtiin lukeutuva Lady Gaga on juuri julkaissut odotetun kuudennen studioalbuminsa Chromatica. Artistin henkilökohtaisesta kivusta ja sekasorrosta syntynyt levy on Gagan julistus siitä, millaisessa maailmassa voisimme tulevaisuudessa – ja missä Gaga jo nyt sydämessään – elää. Kaikenlaiset ihmiset ovat tervetulleita Chromaticaan ja he ovat siellä tasa-arvoisia. Siellä vihan sijasta valitaan ilo ja kivun läpi tanssitaan. Gaga pyytää ihmisiä levittämään rakkautta ja olemaan ystävällisiä toisilleen.

Nuorena hyväksikäytetyksi tullut Lady Gaga ei osannut käsitellä traumojaan valokeilan keskellä ja myöhemmin artistin diagnosoitiin sairastavan kroonista kiputautia nimeltä fibromyalgia. Supertähti on todennut hyvyyden olevan hänelle tehokkain parannuskeino: positiiviset ajatukset ja hyvyyden jakaminen tekevät maailmasta hänelle paremman paikan.

Chromatica on täten puhdas tanssilevy, jolla Lady Gagalta kuullaan tanssipoppia ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2013 Artpop-albumin. 16 kappaletta sisältävän levyn vastaavana tuottajana toimii BloodPop, jonka rinnalla tuottamassa kuullaan muun muassa BURNSAxwell ja Skrillex. Levyllä Gaga duetoi laulajalegenda Elton Johnin, k-pop-yhtye BLACKPINKin sekä poptähti Ariana Granden kanssa.

Alun perin huhtikuun alkuun aikataulutettua albumia siirrettiin yli kuukaudella globaalin pandemian vuoksi. Levyn ensimmäinen single Stupid Love julkaistiin helmikuun lopussa ja se nousi suomalaisradioiden 20 soitetuimman biisin joukkoon. Viime perjantaina saatiin albumin toinen single, Gagan ja Ariana Granden unelmakollaboraatio Rain On Me, joka nousi heti julkaisustaan maailman kuunnelluimmaksi biisiksi Spotifyssa.

Lady Gagan edellinen albumi Joanne (2016) yhdisteli kantria, soft rockia ja poppia ja esitteli artistista uuden pehmeämmän puolen. Suomessa kultarajan ylittänyt albumi sisältää muun muassa singlet Million Reasons ja Joanne, jonka myöhemmin julkaistu pianoversio toi laulajalle Grammy-palkinnon.

Vuonna 2018 Lady Gaga nähtiin ensimmäistä kertaa elokuvapääroolissa Bradley Cooperin ohjaamassa A Star Is Born -musiikkielokuvassa. Elokuvan ja sen soundtrackin artistille tuomien palkintojen myötä Lady Gagasta tuli ensimmäinen henkilö, joka sai Oscar-, Grammy-, BAFTA– ja Golden Globe -palkinnot saman vuoden aikana. Suomessa tuplaplatinarajan ylittäneen soundtrackin kappaleet Shallow ja Always Remember Us This Way ylsivät Suomen radiolistan kärkikymmenikköön ja ovat striimanneet moninkertaista platinaa.

Lady Gaga – oikealta nimeltään Stefani Germanotta – on yksi maailman menestyneimmistä naisartisteista. Poptähti teki läpimurron vuonna 2008 julkaistuilla jättihiteillään Just Dance ja Poker Face, jonka jälkeen Gaga on pysynyt viihdetaivaan kirkkaimpien ja vaikutusvaltaisimpien tähtien joukossa. 34-vuotias artisti on voittanut yhteensä 11 Grammy-palkintoa, myynyt yli 35 miljoonaa albumia ja kerännyt nimensä alle yli 32 miljardia striimiä.

Chromatica-kappalelista:
1. Chromatica I
2. Alice
3. Stupid Love
4. Rain On Me ft. Ariana Grande
5. Free Woman
6. Fun Tonight
7. Chromatica II
8. 911
9. Plastic Doll
10. Sour Candy ft. Blackpink
11. Enigma
12. Replay
13. Chromatica III
14. Sine From Above ft. Elton John
15. 1000 Doves
16. Babylon

Voit ladata artistin pressikuvat tästä.

Seuraa Lady Gagaa:
Instagram: www.instagram.com/ladygaga
Twitter: www.twitter.com/ladygaga
Facebook: www.facebook.com/ladygaga

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…