KIRJE MIKAEL GABRIELILTA

Maailma on nyt muuttumassa ja toivottavasti pysyvästi parempaan suuntaan.

Kun me ei olla kuukausiin päästy koskettamaan toisiamme, juttelemaan kasvokkain, halaamaan tai juhlistamaan elämää porukassa, on meillä ollut aikaa miettiä. Herätä ihmisinä uuteen aikaan, ottaa valta elämästä käsiimme.

Olemme joutuneet peilaamaan vihdoin omaa tekemistämme. Millaisessa maailmassa minä haluan elää, mistä olen valmis luopumaan ja miten panostan asioihin ympärilläni enemmän.

Oli aikoi, kun moni meistä oli hiljaa nähdessään epäoikeudenmukaisuutta, mutta on nyt huutanut oikeuden puolesta kovempaa kuin koskaan aiemmin. Oli aikoi, kun käännettiin selkämme toisten kivulle, mutta nyt tarjotaan olkapäämme ja voimamme avuksi heille.

Oli aikoi, kun maailma pysähtyi voidaksemme oppia olemaan. Oli aikoi, kun opittiin tunnistamaan vääryys ja tukemaan toisiamme. Oli aikoi, kun olimme fyysisesti kauempana toisistamme kuin koskaan, mutta lähennyimme henkisesti.

Oli aikoi, kun päätin että minä aion olla se haluamani muutos. Toivottavasti sinäkin.

Kunnioittaen,
Mikael Gabriel

Mikael Gabrielin uusi single Oli aikoi julkaistiin tänään. Kappaleeseen saadaan maanantaina Viivi Huuskan ohjaama näyttävä musiikkivideo, joka korostaa biisin sanomaa. Mikael Gabriel julkaisi edellisen singlensä Löytäjä saa pitää maaliskuun alussa ja esitti kappaleen tuoreeltaan UMK-finaalissa. Miklun uusi musiikki esittelee entistä tyylikkäämmän ja seestyneemmän supertähden hänelle ominaista särmikkyyttä kuitenkaan unohtamatta.

www.instagram.com/mikaelgabriel
www.facebook.com/mikaelgabriel
www.twitter.com/mikaelgabriel
Uusia promokuvia tämän linkin takana
Tiedotteen kuva: Kim Koponen / Viivi Huuska

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Manageri:
Peppi Puljujärvi
Puh. 045-1370807 / peppi@peppipuljujarvi.fi

Keikkamyynti:
Warner Music Live / Jake Hannula
Puh. 050-3010868 / jake.hannula@warnermusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…