Intohimoa ja kyyneleitä – Robin Packalenin rohkean raastava musiikkivideo nyt julkaistu

Robin Packalenin uuden Benefits-singlen upea musiikkivideo sukeltaa epäterveen parisuhteen syövereihin – Näyttelijäparina toimii Instagramin seuratuin suomalainen Joalin Loukamaa

Katso video tästä.

Kansainväliselle artistiuralle suunnannut Robin Packalen on julkaissut tänään odotetun uuden singlen Benefits. Tummanpuhuvan kappaleen rinnalle on juuri julkaistu Nana Simeliuksen ohjaama elokuvallinen musiikkivideo, joka syventää biisin tarinaa parisuhteesta, joka ottaa enemmän kuin antaa. Tunteikkaalla ja uskaliaalla videolla Robinin vastanäyttelijänä nähdään suomalainen laulaja-tanssija Joalin Loukamaa.

”Musavideo kuvattiin ajan hengen vuoksi kotikaupungissani Turussa. Se on itseasiassa duunattu näyttelijöitä sekä ohjaajia myöten turkulaisvoimin, mikä on aika hauska yksityiskohta. Video on representaatio biisin sanomasta, joten sen kautta kappaleen tarina selkeytyy. Jotta saatiin tuotua kappaleen synkkyys myös musavideolle, piti kuvaukset järjestää keskellä yötä. Kaikki sujui mahtavasti ja saatiin videolta juuri sitä mitä haluttiin. Oon myös todella innoissani, että saatiin Joalin mukaan näyttelemään”, Packalen kertoo.

Yli 2,3 miljoonaa Instagram-seuraajaa omaava Joalin on osa globaalia popyhtyettä Now United, jonka muodostaa 15 eri maalaista nuorta. Intohimoisen fanikunnan omaava yhtye on brittiläisen musiikkimoguli Simon Fullerin kokoama. Kansainvälinen tähti tunsi Robinin jo ennestään.

”Tutustuin Robiniin tuttavan kautta viime kesänä, kun olin Suomessa käymässä. Alettiin seuraamaan toisiamme somessa ja kuukausi sitten Robin lähestyi mua Instagramissa. Hän kertoi kuvaavansa uuden musavideon ja pyysi minua vastanäyttelijäksi – onneksi aikataulut sopivat ja pääsin mukaan”, Joalin kertoo ja jatkaa: ”Robin ja koko kuvaustiimi onnistuivat saamaan oloni mukavaksi jopa tunnepohjaista riitelykohtausta kuvattaessa. Kaiken kaikkiaan kuvauspäivästä jäi hyvä fiilis ja lopputulos oli upeampi kuin osasin odottaa.”

Nana Simeliuksen ohjaama ja yhdessä hänen puolisonsa Juhana Simeliuksen kanssa käsikirjoittama musiikkivideo on kaksikon toinen yhteistyö Robinin kanssa.

”Musiikkivideolla Robin kamppailee ihmissuhteessa, joka on koukuttava, mutta myös uuvuttavan hallitseva. Pakomatkalla hän prosessoi suhdettaan, ikävöi ja asettaa rajoja. Ohjaajana oli palkitsevaa nähdä, miten Robin ja Joalin heittäytyivät ilmaisemaan erilaisia tunteita. Vuodatin kameran takana monta kertaa kyyneleitä silkasta empatiasta. Olen ihaillen seurannut Robinin kasvua taiteilijana. Hän on jokaisessa vaiheessa myös visuaalista prosessia tiukasti mukana jättäen kuitenkin valtavasti tilaa tiimin luovuudelle”, Nana summaa.  

Uuden singlen tuotannosta vastaavat suomalaistuottajat Joonas Angeria ja Jukka Immonen ja sen kirjoittajiin lukeutuvat Packalen, Angeria sekä amerikkalaiskirjoittajat John Thomas Roach (Jonas Blue, Jessie Reyez) ja Whitney Phillips (Ariana Grande, Justin Bieber). Robinilla on albumin verran musiikkia valmiina, jota tullaan julkaisemaan tasaisesti tulevien kuukausien varrella.

Robin Packalen somessa:
Instagram: www.instagram.com/robinpackalen 
Facebook: www.facebook.com/RobinPackalen
TikTok: www.tiktok.com/@packalenrobin 

Lisätiedot ja haastattelut:
Teea Kasurinen
Universal Music
teea.kasurinen@umusic.com

Manageri:
Mikko Saukkonen
Comusic Management
mikko@comusic.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

TUURE KILPELÄINEN JULKAISEE ENSIMMÄISEN SINGLEN TULEVALTA SOOLOALBUMILTA

Tulevan sooloalbumin ensimmäinen single Kaikki mihin oot tottunut on tyylikäs ja herkkä kappale, joka käsittelee luopumisen ja muutoksen teemoja. Viime…

HANOI ROCKSIN KLASSIKKOALBUMI ORIENTAL BEAT VIHDOINKIN SAATAVILLA UUTENA MIKSAUKSENA

Hanoi Rocksin legendaarinen albumi Oriental Beat on herännyt henkiin alkuperäisistä, kadonneiksi luulluista nauhoista toteutettuna uutena, virallisena miksauksena. Oriental Beat –…

SAMSUNGIN UUSI MUSIIKKIKONSEPTI TARJOAA AINUTLAATUISIA LIVE-ELÄMYKSIÄ KIINNOSTAVIMPIEN ARTISTIEN KANSSA

Samsung Music Galaxy nostaa esille kotimaisen musiikkikentän kiinnostavimpia kykyjä uudenlaisen livekonseptin myötä Samsungin uusi Music Galaxy -konsepti tarjoaa musiikin ja…