HEVITEEMU JULKAISEE HUOMENNA DEBYYTTISINGLENSÄ

Modernia poppia tekevä Heviteemu on 22-vuotias turkulainen, sittemmin helsinkiläistynyt artisti, jonka musiikissa kuuluu vaikutteita 2010-luvun emokulttuurista.

Ennen omaa sooloprojektiaan Heviteemu on ehtinyt jo luoda merkittävää uraa musiikintekijänä useille suomalaisartisteille. Heviteemun kädenjälki tuottajana ja biisinkirjoittajana kuuluu muun muassa Costeen, JVG:n, Anna Puun ja Olavi Uusivirran, Mouhouksen, Anssi Kelan, Leon ja Pete Parkkosen kappaleilla.

Huomenna julkaistavasta debyyttisinglestään Heviteemu kertoo seuraavaa: “Biisissä halusin yhdistää leikkisän pop-melodian ja tuotannon omiin synkempiin keloihin mitä tulee kun on pitkään yksin tekemättä mitään. Musa on mulle helpoin tapa käsitellä asioita. Joillekin auttaa puhuminen, joillekin lenkkeily – mulle auttaa kun kirjotan biisin jostain ajatuksista et saan ne pois mun päästä.”

Sooloprojektin tiimoilta uutta musiikkia on valmiina runsaasti ja sitä tullaan julkaisemaan ahkeraan tahtiin debyyttisinglen jälkeen.

Musiikillisesti monilahjakas Heviteemu aloitti rumpujen soiton metallibändissä jo 6-vuotiaana. Myöhemmin artistin elämään tuli vahvasti mukaan myös kitaran soittaminen ja laulaminen brittiläisen pop rock -musiikin innoittamana. Suurimmiksi musiikkivaikutteikseen hän mainitsee 2010-luvun emomusiikin ja -kulttuurin sekä muun muassa The 1975, Bring Me the Horizon ja Bon Iver -yhtyeet.

Seuraa Heviteemua somessa:
Facebook: @heviteemu
Instagram: @heviteemu

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music
veera.hjerppe@umusic.com
+358 504619818

Keikat:
Mikko Varjamo
Agent / Live Nation Finland
mikko.varjamo@livenation.fi
+358 408433169

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…