SINI SABOTAGEN VAIKUTTAVA PALUU

Yhdeksän kappaletta sisältävä Blueberry Makkonen huokuu artistin uudenlaista itsevarmuutta ja inspiraatiota musiikin tekemiseen.

“On ollut aikoja jolloin ihan tosissaan uskoin, etten tuu enää räppäämään. Nyt musta tuntuu, että aikaa on kulunut vihdoin tarpeeksi ja tätä levyä kirjoittaessani koin, että pääsin ihan oikeasti aloittamaan puhtaalta pöydältä ja se jos mikä on inspiroivaa”, Sini Sabotage kommentoi.

Kappale Maria Magdalena kiteyttää henkilökohtaisen kokonaisuuden päiväkirjamaisen luonteen. 

Kappale Maria Magdalena kiteyttää henkilökohtaisen kokonaisuuden päiväkirjamaisen luonteen. “Maria Magdalenassa päästään hiukan pintaa syvemmälle Sabotagen sielunmaisemaan, mestaan mihin ei olla mun aiemmilla julkaisulla juurikaan päästy. Vaikka kaikki levyn biisit ovatkin ihka oikeasta elämästä, on Maria Magdalena rehellisin kurkistus kuoren sisään”, Sini Sabotage kertoo.

Albumikokonaisuutta Sabotage kuvailee seuraavasti: 

“Kaikessa mun uudessa musiikissa kuuluu se, että mä oon elänyt ja mä oon oivaltanut. Mun eka levy oli kutakuinkin pelkkää bailaamista ja sellaista nuoren naisen huolettomuutta, niinkuin mun elämäkin silloin aika pitkälle oli. Nyt on aika ammentaa tästä hetkestä. Tällä levyllä mä pohdin paljon integroitumistani omanlaiseen aikuisen naisen elämään.”

Sini Sabotage, oikealta nimeltään Sini-Maria Makkonen, nousi koko kansan suosioon vuonna 2013 julkaistulla jättihitillään Levikset repee, joka kuuluu vuosikymmenen kuunnelluimpiin kappaleisiin yli 10 miljoonalla kuuntelukerrallaan. Sabotage julkaisi kultaa myyneen debyyttialbuminsa 22m2 vuonna 2013, jota seurasi vuonna 2015 EP Lue mun huulilta.

Blueberry Makkonen -kappalelista:
1. Kymmenen
2. Aerobist feat. Seksikäs-Suklaa
3. Maria Magdalena
4. Käärmeet
5. Kotirouva
6. €ero feat. Pyhimys
7. Lowkey reivit
8. ONLINE
9. Illuusioo feat. Vesta

Seuraa Sini Sabotagea:
Instagram: www.instagram.com/sinisabotage
Facebook: www.facebook.com/SiniSabotage

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala
Universal Music
stella.kylaliuhala@umusic.com

Keikat:
Annika Oksanen
+358 45 6336915
annika.oksanen@livenation.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…