SUPERTÄHTI ROBIN PACKALENILTA UUSI SINGLE

Robin Packalen julkaisi tänään uuden singlen Drop Dead – uusi EP luvassa vielä tänä vuonna

Robin Packalen julkaisee tänään hypnoottisen ja tanssittavan uuden singlen Drop Dead, joka on uusi singlelohkaisu loppuvuodesta julkaistavalta EP:ltä. Karismaattisen artistin entistä särmikkäämpi musiikillinen linja kuuluu läpi EP:n.

“Drop Dead tuo mukanaan vauhtia, vaaraa ja houkutuksia! Se on se hetki, kun intohimo voittaa järjen ja tilanne vie mennessään”, Robin kertoo singlestä.

Uuden kappaleen Robin on tehnyt suomalaisvoimin yhdessä Joonas Parkkosen, Olavi Uusitalon ja Peppina Pällijeffin kanssa. Edellinen single, tyylikäs ja tummanpuhuva Benefits, julkaistiin kesäkuussa. Tehosoittoon lähes kaikilla isoilla suomalaisilla radiokanavilla nousseen kappaleen musiikkivideo oli suuri menestys ja sitä on katsottu yli miljoona kertaa.

Vastustamaton Robin Packalen on yksi seuratuimpia suomalaisartisteja sosiaalisessa mediassa: turkulaispopparia seuraa eri some-kanavissa yhteensä jopa 800 000 ihmistä. Viimeisimpänä Robin on ottanut haltuunsa suositun TikTok-videosovelluksen ja marraskuussa perustetun tilin videot ovat keränneet jo yli 6,5 miljoonaa näyttökertaa.

Vuodesta 2012 Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut artisti on julkaissut viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia ja hänen musiikkiaan on striimattu yli huimat 380 miljoonaa kertaa. Neljä Emma-pystiä pokannut Robin oli ensimmäinen suomalainen pop-artisti, joka esiintyi Hartwall Arenalla vuonna 2012 sekä ensimmäinen suomalainen sooloartisti, joka esiintyi Olympiastadionilla kesällä 2014. Kansainvälinen ura lanseerattiin vuoden 2019 alussa ja nyt saatavilla on neljä englanninkielistä singleä (I’ll Be With You, Suit That, Benefits & Drop Dead).

Kuuntele Drop Dead tästä.

Robin Packalen somessa:
Instagram: www.instagram.com/robinpacka’len
Facebook: www.facebook.com/RobinPackalen
TikTok: www.tiktok.com/@packalenrobin
Nettisivu: www.robinpackalen.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music
teea.kasurinen@umusic.com

Management:
Robin Entertainment
contact@robinentertainment.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…