KONSTA HIETANEN KIINNITETTY UNIVERSAL MUSICILLE

Uusi Tähdet, tähdet -voittaja Konsta Hietanen Universal Musicin artistikaartiin!

Viime sunnuntaina päättyneen kovatasoisen Tähdet, tähdet -viihdeohjelman voittajaksi selviytyi katsojien uusi suosikkiesiintyjä Konsta Hietanen. Konsta Hietanen ihastutti ohjelmassa valovoimaisella esiintymisellään ja suvereeneilla tulkinnoillaan eri genrejen musiikkivalinnoista.

Lapsitähtenä aloittanut Konsta Hietanen on päätynyt musiikkiin näyttelijätyön ja urheilu-uran kautta. Tällä hetkellä musiikki on se, mitä mies haluaa tehdä ja kehittää itsessään, niin biisintekemistä kuin myös esiintymistä. Tähdet, tähdet -kisa oli mainio mittari tähän ja ohjelman myötä päätös on vain vahvistunut.

Konsta Hietanen kommentoi: ”Oon tosi onnellinen että yksi asia on johtanut toiseen ja nyt avautuu mahdollisuus tehdä musiikkia mahtavan tiimin avustuksella. Universal tuntui heti alusta alkaen hyvältä yhteistyötaholta. Tuntuu hyvältä saada arvostusta oman musiikin tekemisen suhteen ja aloittaa tästä tekeminen yhdessä!

Konsta Hietasta Universalilla luotsaava A&R Samuli Sirviö näkee uudessa artistissaan paljon potentiaalia: ”Konstan persoona kolahti heti Tähdet, tähdet -ohjelmasta. Oon tosi innoissani alkavasta yhteistyöstä ja näen että Konstalla on todella paljon annettavaa suurelle yleisölle.

Konsta Hietanen voitti Tenavatähti-kilpailun vuonna 1994 ja debytoi näyttelijänä Poika ja Ilves -elokuvassa 14-vuotiaana vuonna 1998. Lapsuuden jälkeen Hietanen loi lupaavan uran jalkapalloilijana. Jalkapallo vaihtui kuitenkin musiikkiin ja viime vuodet Hietanen on elättänyt itsensä musiikilla, tiiviisti keikkailemalla ja myös omaa musiikkia julkaisten. Näytteleminen on myös mukana monipuolisen tekijän elämässä ja parhaillaan Konsta Hietanen loistaa myös Salatut elämät -näyttelijäkaartissa.

Seuraa Konstaa:
Instagram: @konstahietanen
Facebook: @konsta.hietanen
www.konstahietanen.com


Konsta Hietanen management:
Atte Väänänen
044 0818128
atte@voismusic.com


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

VESTERINEN YHTYEINEEN JULKAISI TÄNÄÄN LIVELEVYN JA ESIINTYY ILLALLA THE VOICE OF FINLANDIN SUORASSA LÄHETYKSESSÄ

Viime vuonna julkaistu studioalbumi Hetken ikuinen on ylittänyt kultarajan Valtavaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut livelevyn Hetken, ikuisesti, elävänä! CD:nä ja digitaalisesti. Albumin…

TOMI SAARIOLTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA

Kuuntele tänään julkaistu uusi single Unissakävelijä tästä Valovoimainen uuden sukupolven pop-artisti Tomi Saario julkaisee tänään odotettua uutta musiikkia. Viime vuonna suomenkielisen soolouransa startannut Saario…

MIKAEL GABRIELIN JA NUBLUN YHTEISTYÖ JATKUU

UMK:ssa vuoden menestyksekkäästi käynnistänyt kaksikko jatkaa yhteisen musiikin julkaisua – kuuntele uusi single Yao Ming täältä! Kultaa striimanneella Vox Populi -hitillään UMK:ssa kolmanneksi…