SAM SMITHIN SYDÄNTÄ SÄRKEVÄ KOLMAS LEVY NYT JULKAISTU

Sam Smith julkaisee tänään odotetun kolmannen
albuminsa Love Goes


“The sound of Love Goes is sweeping and luxurious: intimacy blown up to cinematic scale.” The New York Times

Brittitähti Sam Smith julkaisee tänään perjantaina odotetun kolmannen albuminsa Love Goes. Kivuliaasta erosta kertova levy käsittelee myös laajempia teemoja itsensä rakastamisesta, vapautumisesta sekä impulsseista käyttäytyä huonosti. Se sisältää lukuisia huipputekijöitä, kuten Steve Mac, Labrinth, Jimmy Napes, Stargate, Guy Lawrence ja Shellback. Artisti juhlistaa levynsä julkaisua esiintymällä tänään klo 22 ikonisella Abbey Road Studiolla. Livestriimatulla keikalla kuullaan brittitähden rakastetuimpia hittejä sekä uuden levyn kappaleita ensimmäistä kertaa.

Smithin kolmannen studioalbumin oli määrä olla toukokuussa julkaistava To Die For. Maailmaa muuttaneen koronavirustilanteen vuoksi artisti kuitenkin päätti muuttaa suunnitelmiaan. Smith ei kokenut levyn nimen ja kappalelistan puhuttelevan fanejaan tässä hetkessä, minkä myötä hän päätyi muuttamaan albumin sisältöä ja nimeä. Levyltä julkaistiin etukäteen kappale My Oasis ft. Burna Boy sekä single Diamonds, joka on noussut isojen suomalaisradioiden soittoon ja komeilee tällä hetkellä radiolistan sijalla 35. Bonuspuolelta löytyy myös isot hitit Dancing With A Stranger, How Do You Sleep? sekä Calvin Harrisin kanssa tehty Promises.

Sam Smith kertoo albumista: ”Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet elämäni kokeilevimmat sekä henkilökohtaisen elämän että musiikin suhteen. Joka kerta, kun menin studioon, lupasin tavoittelevani tähtiä ja päästää irti rajoitteistani. Lopputulos on todella terapeuttinen, taianomainen ja hauska. Pyydän teitä kuuntelemaan näitä lauluja avoimella sydämellä – kuin jokainen kappale olisi erilainen puutarhan kukka.”

Vivahteikkaan ja vahvan lauluäänen omaava Sam Smith julkaisi debyyttialbuminsa In The Lonely Hour vuonna 2014. Albumi piti sisällään maailmanlaajuiset hitit Money On My Mind ja Stay With Me, ja toi Smithille mukanaan muun muassa neljä Grammy-palkintoa ja kolme Brit Award -palkintoa. Sam Smithin kakkosalbumi The Thrill Of It All on myynyt Suomessa kultaa ja debytoi Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen albumilistojen kärjessä. Myös Oscar- ja Golden Globe -palkinnot pokanneen artistin musiikkia on striimattu globaalisti yli 30 miljardia kertaa.

Sam Smith kertoi viime vuoden keväänä julkisuudessa olevansa sukupuoli-identiteetiltään muunsukupuolinen. Se tarkoittaa, ettei artisti identifioi itseään mieheksi tai naiseksi. Englannin kielessä hänestä käytetään sukupuolineutraaleja pronomineja they / them / their.

Love Goes -kappalelista:
1. Young
2. Diamonds
3. Another One
4. My Oasis (feat. Burna Boy)
5. So Serious
6. Dance (‘Til You Love Someone Else)
7. For The Lover That I Lost
8. Breaking Hearts
9. Forgive Myself
10. Love Goes (feat. Labrinth)
11. Kids Again

Bonuskappaleet:
1. Dancing With A Stranger (Sam Smith & Normani)
2. How Do You Sleep?
3. To Die For
4. I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)
5. Fire On Fire
6. Promises (Calvin Harris & Sam Smith)

Sam Smith somessa:
Instagram: www.instagram.com/samsmith
TikTok: www.tiktok.com/@samsmith
Twitter: www.twitter.com/samsmith
Facebook: www.facebook.com/samsmithworld

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…