PYHIMYS – ELÄMÄN TARKOITUS -PODCAST NYT SUPLASSA

Pyhimyksen Elämän tarkoitus -podcastin ensimmäinen jakso on nyt julkaistu Suplassa. Räppärin kanssa elämän tarkoitusta etsii Tuomas Enbuske, Frank Martela, Armi Toivanen, Tuukka Temonen, Pippa Laukka, Sampo Kaulanen, Virpi Suutari ja Ruben Stiller.

Pyhimyksellä on kaunis koti ja siellä ihana perhe. Pyhimys eli Mikko Kuoppala on räpännyt tiensä musiikkielittiin ja jos hänellä olisi isompi takka, voisi sen reunalla komeilla ne kahdeksan Emma-palkintoa, jotka artisti on pokannut urallaan. Kaikesta huolimatta hän on neljänkympin kynnyksellä kriisissä.

“Mä oon ihan saatanan etuoikeutettu. Kaikki on aina onnistunut ja elämä on hemmotellut mua. Mutta mun sisäinen kokemus ei ole tästä kaikesta tarpeeksi kiitollinen. Mun sisällä on tyhjä aukko, jota pitäisi täyttää jollain. Mä haluan vertaistukea ihmisiltä, joilla voisi olla mulle joku ratkaisu”, Pyhimys avaa.

Pyhimys päätyi lukitsemaan itsensä ongelmansa kanssa studioon, jonne hän pyytää avukseen eri ihmisiä, joilla on suodattamattomia näkemyksiä siitä, mikä elämässä on merkityksellistä. Se, löytääkö Pyhimys merkityksen elämäänsä podcastin kautta, jää nähtäväksi. Ainakin tälle kokeilulle on artistin mielestä vähintäänkin semijärjellinen selitys.

“Kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran, ja tässä kohtaa oman puolueen perustaminen tuntui vielä vähän raskaalta. Tämä lähti siitä, kun juttelin Frank Martelan kanssa onnellisuudesta. Tajusin, että ei ole mitään yleispäteviä ohjeita merkitykselliseen elämään. Jokaisen pitää löytää merkitys omalle elämälleen itse. Mä en tiedä, tulenko mä vielä tätä kautta löytämään elämän tarkoitusta. Mutta jos pääsisin vähän enemmän perille, kuka mä oon, olisi se jo hyvä alku”, Pyhimys toteaa.

Podcast ilmestyy Suplassa tiistaisin.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Ossi Saarinen
Hook Finland
+358407370822
ossi@hookfinland.fi

Mari Hautamäki
Universal Music
+3840 068 5701
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…