Emma-ehdokas F:ltä uusi ihana-single

Vuoden musiikkivideo -ehdokkuuden Emma gaalassa taannoin saanut F julkaisi tänään uuden singlen ihana. Kappale on F:n ensimmäinen uusi julkaisu sitten viime keväänä ulos tulleen toisen albumin Mä oon vapaa. Kappaleena ihana esittelee F:n tähänastisen tuotannon pehmeintä puolta. Lämmin r’n’b -single on anthem oman itsensä rakastamiselle, vaikkei se aina ihan helppoa olisikaan.

“Siinä viidakossa, jossa etsitään kuumeisesti muita tykkääjiä ympärille, ainoa asia mihin voidaan oikeasti itse vaikuttaa, on itsestä tykkääminen. Voidaan itse määritellä tai ainakin yrittää määrittää oma ihanuus – ja se on aika voimakasta“, F avaa.

Ihana on F:n ja hänen vakiotuottajansa Juho Suutarisen tekemä. Kappaleelle julkaistiin tänään myös näyttävä Viivi Huuskan ohjaama musiikkivideo, jonka pääset katsomaan tästä: www.youtube.com/watch?v=eypdyOqUd7g.

F julkaisi debyyttialbuminsa Mä en oo viel tarpeeks iso keväällä 2019. Kokonaisuus toi kyseisen vuoden jälkeen artistille ehdokkuudet Vuoden tulokas ja Vuoden rap -kategorioissa Emma gaalassa. F on nimetty monesti tämän ajan kiinnostavimpien uusien artistien joukkoon. Lahjakkuutensa lisäksi hän on saanut erityisesti kiitosta sensuroimattomuudestaan ja kyvystään uudistaa kotimaista hip hop -musiikin kenttää sekä sen kapeaa naiskuvaa.

F on tehnyt viime aikoina yhteistyötä myös monien muiden artistien kanssa. Viimeksi häntä kuultiin Elastisen uuden albumin nimikkokappaleella Uusia muistoi. Viime vuoden aikana F teki myös Mariskan kanssa remix-version Mä oon vapaa -albumilla olevasta Mä en pysy aina itteni kyydis -kappaleesta.

Seuraa somessa:
Facebook: @fvirallinen
Instagram: @f_virallinen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music Oy
+358 40 068 5701
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…