SLOWTHAIN YLISTETTY JA ODOTETTU KAKKOSALBUMI NYT SAATAVILLA

KAHTEEN JAETTU, KRIITIKOIDEN RAKASTAMA TYRON-ALBUMI ESITTELEE SLOWTHAIN MOLEMMAT PUOLET

“A deeply moving, melancholic – but never self-pitying – record about shame, defiance, childhood, adulthood, mistakes and, ultimately, forgiving yourself. On ‘TYRON’, slowthai roars.” NME 5/5

“With ‘TYRON’, slowthai has taken the harder path of recognising his faults, learning to accept them and trying to grow from the experience. It’s a multi-faceted and mature record from an artist that a lot of people wrongly presumed could only work in one narrow lane.” Clash 9/10

“The music is uniformly excellent, slowthai’s inimitable querulous yelp in fine form”
The Observer 4/5

“Truly memorable…there’s a lot to admire in this openhearted stocktake. Where he goes from here is anyone’s guess – all the paths are back open.” DIY 4/5

“slowthai still has that unique special something that pulls him ahead of the pack… complex and honest” DORK 4/5

“Clearly heart-felt, TYRON unpacks its creators complex character, flaws bravely to the fore.”
MOJO 4/5


Brittiräppäri slowthai, oikealta nimeltään Tyron Frampton, julkaisee tänään odotetun kakkosalbuminsa TYRON. Artistin etunimen mukaan nimetty levy on syntynyt keskellä anteeksiantamatonta ympäristöä, jossa tuomitseminen ja häpäiseminen sekä vajavaiset ja yksinkertaistetut käsitykset ihmisistä ovat muodikkaita. Tälle trendille alistumisen sijaan albumi esittelee artistin, joka on häpeilemättömän monimutkainen sekä halukas tutkimaan yksinäisyyden, identiteetin ja itsensä hyväksymisen teemoja. Läpi albumin kulkee tärkeä sanoma, että jokainen ihminen tekee virheitä, mutta hyödyllisin lopputulos on pysähtyä, ottaa askel taaksepäin, reflektoida, oppia ja kasvaa.

TYRON keskittyy etenkin kaksinaisuuteen: artistissa itsessään, tarinoissa ja elämässä on aina kaksi puolta, joiden parissa tasapainotellaan. Teemaa kunnioittaen myös albumi on jaettu A- ja B-puoliin. Ensimmäinen puoli sisältää rap-musiikille usein ominaista machoilua ja ylimielisyyttä, jota esitellään slowthain perinteisen räväkän flow’n myötä. Toinen osa puolestaan esittelee täysin uuden puolen artistista. Rauhallisemman soundin myötä sukelletaan slowthain kompleksisen mielen syövereihin ja käsitellään tärkeitä aiheita itsensä hyväksymisestä ja kasvusta ihmisenä.

Levyllä vierailevat Skepta, A$AP Rocky, Dominic Fike, Denzel Curry, James Blake ja Mount Kimbie.

Vuonna 2016 debyyttisinglensä julkaissut slowthai nostettiin kolme vuotta myöhemmin arvostetun BBC Sound Of -listan neljänneksi. Toukokuussa 2019 julkaistu debyyttilevy Nothing Great About Britain debytoi Iso-Britannian albumilistan kymmenen kärjessä ja toi artistille arvostetun Mercury Prize -ehdokkuuden. 26-vuotias slowthai on myös itsevarma live-esiintyjä ja hänet nähtiin toissa vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa Helsingin Flow Festivalilla.


TYRON-kappalelista:

A-puoli

1. 45 SMOKE
2. CANCELLED (feat. Skepta)
3. MAZZA (feat. A$AP Rocky)
4. VEX
5. WOT
6. DEAD
7. PLAY WITH FIRE

B-puoli

1. i tried
2. focus
3. terms (feat. Dominic Fike & Denzel Curry)
4. push (feat. Deb Never)
5. nhs
6. feel away (feat. James Blake & Mount Kimbie)
7. adhd

slowthai somessa:
Facebook: www.facebook.com/nospacenocaps
Instagram: www.instagram.com/slowthai
Twitter: www.twitter.com/slowthai

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…