RESSU REDFORDILTA HITIKÄS UUSI SINGLE PIENI ASKEL

Ressu Redford julkaisi ensimmäisen soolokappaleensa Vain Elämää -ohjelman jälkeen – Pieni askel -single vie kohti tulevaa albumia


Kaikkien aikojen menestyneimmällä Vain Elämää -kaudella viime syksynä hurmannut Ressu Redford julkaisi tänään uuden singlen Pieni askel. Tarttuvan pop-kappaleen teksti kuvaa samaistuttavasti kahden ihmisen välistä rakkaustarinaa, johon kuuluu vuosien saatossa luonnollisesti myös koettelemuksia.

Pieni askel on mulle kertomus yhteisestä matkasta. Rakkaudesta. Kulkemisesta rinta rinnan toisen kanssa. Se matka ei ole aina helppo. Mitä vain voi sattua, joten usko rakkauteen vaatii ennen kaikkea rohkeutta. Näin minä koen kappaleen, mutta toki jokainen tulkitkoon sen omalla tavallaan – niin kuin kuuluukin, Ressu Redford avaa.

Pieni askel -kappaleen sävellyksestä ja sanoituksesta vastaa Tiina Vainikainen ja kappaleen on tuottanut Samuli Sirviö. Kummatkin tekijät Ressu Redford nimeää kotimaisten musiikintekijöiden parhaimmistoon.

Erityisesti artisteja koetelleista korona-ajoista huolimatta Ressu Redford suhtautuu tulevaan myönteisesti. Viime vuoden kohokohdaksi noussut Vain Elämää -ohjelma vaikutti merkittävästi ajattoman pop-tähden uraan ja toi paljon inspiraatiota myös oman musiikin tekemiseen.

– Vain elämää on yksi hienoimmista kokemuksista elämässäni. Uusien ystävyyssuhteiden syntyminen ei aikuisena ole mikään itsestäänselvyys, mutta sain uusia hyviä ystäviä muista leiriläisistä. Monen hienon biisin versiointi oli supermielenkiintoista ja hauskaa, artisti kertoo.

Vain Elämää -kauden aikana Ressu rikkoi omia henkilökohtaisia striimausennätyksiään. Artistin hitikkäät versiot sekä Arja KorisevanOnnen kyyneleet että STIG:nNyt nussitaan -kappaleista nousivat julkaisuviikoillaan sijalle 6 maamme kuunnelluimpina kappaleina Spotifyssä. Ressu Redfordin versio Mariskan Liekki-kappaleesta soi vuorostaan edelleen Iskelmä-radiokanavalla.

Ressu Redford teki paluun soolomusiikin pariin vuoden 2019 alussa. Artistin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuka on se oikea ja Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat. Myös Ressu Redfordin uusi tuotanto on ollut menestyksekästä. Viimeinen päivä -single on ylittänyt kuunteluillaan kultarajan ja samaa rajapyykkiä reilulla 1,5 miljoonalla kuuntelukerralla lähenee myös viime keväänä julkaistu kesäbiisi Corolla.

Seuraa Ressu Redfordia somessa:
Facebook: @ressuredfordvirallinen
Instagram: @ressu.redford

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music Oy
+358 40 068 5701
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…