Poikkeuksellinen sekaannus – Kuben Ghost ja Bars -kappaleet sekoittuivat kaikissa suoratoistopalveluissa

Suomen arvostetuimpiin rap-artisteihin lukeutuva Kube yllätti tänään laajan fanijoukkonsa julkaisemalla kaksi uutta kappaletta Ghost ja Bars. Yllätykset eivät jääneet siihen, sillä aikaisin julkaisupäivän aamuna kävi ilmi, että identtisten kestojen omaavien kappaleiden master-versiot ovat menneet kaikilla digialustoilla keskenään sekaisin. Ensimmäisenä tapaukseen ehtivät reagoida artistin aktiivisimmat fanit aikaisin tänä aamuna eri somekanavien välityksellä.

Käytännössä kappaleiden välinen sekaantuminen tarkoittaa, että tällä hetkellä suoratoistopalveluissa oleva Ghost-kappale on Bars ja Bars-kappaleeksi nimitetty kappale on Ghost. Universal Musicin toimistot Lontoota myöten selvittävät parasta aikaa eri suoratoistopalveluiden kanssa, miten ongelma saadaan korjattua.

Pituudeltaan identtisille (kesto 1:28) kappaleille julkaistiin tänään myös yksi kokopitkä musiikkivideo, jossa Ghost ja Bars esitetään oikeassa järjestyksessä. Myös radioille kappaleista on toimitettu oikeat versiot.

Ghost / Bars -videon voi katsoa täältä.

Sain videoon inspiraation vanhoista toiminta-, agentti- ja scifi-elokuvista. Oon aina tykännyt niistä ja koin, että teema istui hyvin uusien biisien tunnelmaan, Kube avaa.

Ghost ja Bars esittelevät pitkän linjan räppärin osaamista musiikintekijänä parhaimmillaan, sillä kummatkin julkaisut ovat kokonaisuudessaan Kuben käsialaa.

Kuben vahvuus perustuu hänen kykyynsä uusiutua tuotannollisesti kunkin ajan musiikillisia trendejä mukaillen, mutta samalla tehden vahvasti kunniaa hiphopin perinteille. Hän on muovannut kotimaista rap-musiikkia tekemisillään jo pitkään, ja samanaikaisesti räppärin suosio on kasvanut tasaisen varmasti. Tällä hetkellä Kube lukeutuu harvojen kotimaisten rap-artistien joukkoon, jotka kykenevät puhuttelemaan samanaikaisesti niin varttuneempia suomiräpin kuuntelijoita kuin nuorta yleisöä.

Kube on tänä keväänä ehdolla Emma gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa menestyshitillään 100. Viime keväänä julkaistulla kappaleella on tällä hetkellä lähes 8 miljoonaa kuuntelukertaa ja se on pysytellyt Spotifyssa Suomen 50 kuunnelluimman kappaleen joukossa pian vuoden yhtäjaksoisesti. Myös kappaleen musiikkivideon katselukerrat ovat poikkeuksellisen suuret. Videota on katsottu tällä hetkellä lähes 2 miljoonaa kertaa.

Kuben ura nousi uudelle tasolle vuonna 2019 ulos tulleen Hakunila Killah -albumin jälkeen. Platinaa streamanneen albumikokonaisuuden tunnetuin kappale on Japanese Drip -hitti, jolla on yli 10 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Kube oli edellisellä albumillaan ehdolla myös Emma gaalassa Vuoden rap & r’n’b -kategoriassa.

Kube valmistelee parhaillaan odotettua uutta albumiaan, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Musiikinteon ohella hän keskittyy parhaillaan oman Killah-levymerkkinsä toimintaan.

Seuraa Kubea somessa:
Instagram: @kube_kube
Facebook: Kube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music Oy
+358 40 068 5701
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

Vahtera julkaisi tänään uuden singlensä Villihevosii

Vahteran vuosi käynnistyy tänään julkaistavalla singlellä Villihevosii. Kappale on mukana artistin myöhemmin tänä vuonna julkaistavalla kakkosalbumilla. Vahtera on tullut tunnetuksi…

SAM SMITHIN NELJÄS ALBUMI ON ITSEVARMA JA VAPAUTUNUT

Brittitähti vapautuu odotetulla Gloria-albumillaan Artisti saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen ja esiintyy Pori Jazzissa 14.7. “Sam Smith has never sounded better…

MISTÄ SÄ TUUT, LANDESPEDE?

Tulokasyhtye Yläkerta julkaisee uutta musiikkia – Turisti nyt ulkona Capitol Recordsille ja Universalille kiinnitetty hurmaava Yläkerta-yhtye on juuri julkaissut vuoden ensimmäisen…