JUSTIN BIEBERIN UUSI JUSTICE-ALBUMI VILISEE MIELENKIINTOISIA ARTISTIVIERAITA

JUSTICE-ALBUMILLAAN BIEBER HALUAA TUODA TURVAA
JA YHDISTÄÄ IHMISIÄ

Rakkaus vaimoaan Hailey Bieberia kohtaan ja pandemian aikainen elämä opetti supertähden rauhoittumaan ja muuttamaan elämäntyyliä
Grammy-palkittu kansainvälinen supertähti Justin Bieber julkaisi juuri kuudennen studioalbuminsa Justice. Albumin julkaisun ohella ensinäyttönsä sai myös albumin Peaches-fokuskappaleen musiikkivideo. Katso Colin Tilleyn ohjaama video tästä.

Spotifyn toiseksi kuunnelluimman artistin uudella Justice-albumilla vierailee tämän hetken kuumimpia ja seuratuimpia artistinimiä, kuten The Kid Laroi, Khalid, Daniel Ceasar, Giveon, Burna Boy, BEAM ja Dominic Fike. Pitkäsoittoa on ollut tuottamassa muun muassa Skrillex, Andrew Wyatt (Miley Cyrus) ja Louis Bell (Post Malone, Selena Gomez). Bieberin ohella albumia on ollut kirjoittamassa useita hittinikkareita, kuten Jon Bellion, Ryan Tedder ja Bernard Harvey.

Tänään julkaistun Justice-albumin tarkoituksena on tuoda lohtua ja toivoa sekä yhdistää ihmisiä niin, ettei kenenkään tarvitsisi tuntea yksinäisyyttä. Bieber toivookin, että ihmiset voivat samaistua kappaleiden sanomaan eri elämäntilanteissa.

“Music is a great way of reminding each other that we aren’t alone. Music can be a way to relate to one another and connect with one another. I know that I cannot simply solve injustice by making music, but I do know that if we all do our part by using our gifts to serve this planet, and each other, that we are that much closer to being united. This is me doing a small part. My part. I want to continue the conversation of what justice looks like so we can continue to heal”, Bieber kuvailee Justice-albumiaan.

Albumilta on saatu kuunnella jo useita singlejä kuten Holy, Lonely ja alkuvuodesta ilmestynyt Anyone, joka on noussut radioiden tehosoittoon Suomessa. Muutama viikko sitten julkaistu Hold On nousi heti Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon ympäri maailman. Lisäksi Bieber rikkoi TikTokin yleisöennätyksiä ystävänpäivänä pitämällään livestream-keikalla, jota katseli yli neljä miljoonaa käyttäjää.

Bieberin edellinen, viides studioalbumi Changes julkaistiin viime vuoden helmikuussa ja se on ylittänyt myös Suomessa kultarajan. Albumin hittisingle Yummy on striimannut platinaa, ja sitä seurannut Intentions ft. Quavo puolestaan kultaa. Albumi keräsi kolme ehdokkuutta tämän vuoden Grammy Awardseissa.

Yli vuosikymmenen ajan artistiuraa luoneen Justin Bieberin polku alkoi 2009 Baby-hittisinglestä. Hän takoi nuorella iällä 450 keikkaa seitsemässä vuodessa, eikä osannut tai voinut sanoa ei median ja yleisön edessä. Bieberin tiedetään kärsineen mielenterveydellisistä ongelmista, jotka ajoivat hänet syvään ahdinkoon. Hän kertoi viime vuonna julkaistussa YouTube-dokumenttisarjassa Seasons kohdanneensa ajoittain itsetuhoisia ajatuksia. Pandemian aikainen elämä opettanut rauhoittumaan ja muuttamaan elämäntyyliä. Hän on osannut erottaa Justin Bieber -artistin elämän rakastavasta Justin Bieber -aviomiehestä.

Maaliskuun alussa 27 vuotta täyttäneen kanadalaisen Justin Bieberin musiikki on kerännyt maailmanlaajuisesti huikeat yli 75 miljardia kuuntelukertaa ja myynyt yli 70 miljoonaa albumia. Massiivisen ja omistautuneen fanikunnan heti uransa alusta asti saavuttaneella artistilla on tällä hetkellä huimat 167 miljoonaa Instagram-seuraajaa. Hän on YouTuben seuratuin artisti yli 60 miljoonalla seuraajallaan.

Justice-kappalelista:
1. 2 Much
2. Deserve You
3. As I Am ft. Khalid
4. Off My Face
5. Holy ft. Chance The Rapper
6. Unstable ft. The Kid LAROI
7. MLK Interlude
8. Die For You ft. Dominic Fike
9. Hold On
10. Somebody
11. Ghost
12. Peaches ft. Daniel Caesar, Giveon
13. Love You Different ft. BEAM
14. Loved By You ft. Burna Boy
15. Anyone
16. Lonely with benny blanco

Seuraa Justin Bieberiä:
Instagram: www.instagram.com/justinbieber
Facebook: www.facebook.com/JustinBieber
Twitter: www.twitter.com/justinbieber

Lisätiedot:
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com
+358 503691652

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…