ROBIN PACKALEN JA ALEX MATTSON YLLÄTTÄVÄT YHTEISSINGLELLÄ

Suomalaistähdet Robin Packalen ja Alex Mattson yhteistyössä juuri julkaistulla singlellä Hard To Love

Suomen suurimpiin poptähtiin lukeutuva Robin Packalen ja kansainvälistä uraa luova tuottaja-DJ Alex Mattson yhdistävät voimansa tänään julkaistulla, tyylikkäällä kappaleella Hard To Love. Julkaisu on samalla ensimmäinen single Robinin myöhemmin tänä vuonna päivänvalon näkevältä toiselta englanninkieliseltä EP:ltä Rest In Beat AM. Sami Joensuun ohjaama upea ja tanssintäyteinen musiikkivideo on katsottavissa klo 16.00 alkaen tästä.

Vangitseva ja tanssittava kappale kertoo siitä, kuinka elämän ongelmat voivat kaikota oikean ihmisen sattuessa kohdalle. Robinin sielukas ääni ja Alexin vaikuttava tuotanto muodostavat yhdessä koukuttavan kokonaisuuden, jota on vaikea olla rakastamatta. Karismaattisen Robinin entistä särmikkäämpi musiikillinen linja kuuluu läpi singlen. Hard To Love on Packalenin, Mattsonin sekä kotimaisen huipputekijä Tiina Vainikaisen käsialaa. Kappaleen tuotannossa on ollut mukana Mattsonin lisäksi Joonas Angeria. Sen miksauksesta vastaa ylistetty teknikko James Krausse, joka on aiemmin tehnyt yhteistyötä muun muassa Beyoncén, Alicia Keysin ja Nick Jonasin kanssa.

Robin kertoo uudesta singlestä ja videosta: ”Hard To Love kuvastaa sitä tunnetta, kun uskaltaa päästää irti ennakkoluuloista ja antaa palavasti tunteen viedä ilman järjen puuttumista peliin. Musiikkivideo puolestaan kuvastaa sitä vapautuneisuutta, jota uskallus antautua tunteen vietäväksi saa aikaan. Luvassa on tanssia, värejä sekä erilaisia tyylejä ja kuvauksellisia ulottuvuuksia. Video on saanut inspiraatiota Aasiasta, jossa mentaliteetti on yleensä more is more, joka on musta ihanaa.”

Muun muassa UFO-jättihitistään tunnetun tuottaja-DJ Alex Mattsonin kansainvälinen ura on saanut uuden ulottuvuuden Blind Channel -yhtyeeseen liittymisen jälkeen. Mattson tulee edustamaan Suomea tulevissa Euroviisuissa yhdessä bändinsä kanssa. Kilpailua varten julkaistu Dark Side – jota Alex on ollut kirjoittamassa ja tuottamassa – nousi Suomen Spotify-listan ja virallisen listan kärkeen.

Alex kertoo yhteistyöstä: ”Aloitettiin Robinin kanssa tekemään biisejä yhdessä vuoden 2020 alussa – tavoitteena ei ollut julkaista yhteisbiisiä vaan tehdä hyvää musaa yhdessä. Kun saatin ’Hard To Love’-biisin eka demo valmiiksi, tajuttiin heti, että tää olisi siistiä julkaista yhdessä. Haluttiin saada lopputuloksesta tosi catchy ja tanssittava, ja onnistuttiin siinä mun mielestä tosi hyvin. Biisi tuo ehdottomasti esille meidän molempien vahvuudet ja yhdistää ne freshillä tavalla.”

Vuodesta 2012 Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut Robin Packalen on julkaissut viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia ja hänen musiikkiaan on striimattu huimat 395 miljoonaa kertaa. Vastustamaton supertähti on yksi seuratuimpia suomalaisartisteja sosiaalisessa mediassa: turkulaispopparia seuraa eri some-kanavissa yhteensä yli 950 000 ihmistä. Kansainvälinen ura lanseerattiin vuoden 2019 alussa ja nyt saatavilla on kymmenen englanninkielistä kappaletta (I’ll Be With You, Suit That, Benefits, Rest In Beat PM -EP & Hard To Love).

Kuuntele “Hard To Love” ft. Alex Mattson tästä.

Robin Packalen somessa:
Instagram: www.instagram.com/robinpackalen
Facebook: www.facebook.com/RobinPackalen
TikTok: www.tiktok.com/@robinpackalen
Nettisivu: www.robinpackalen.com

Alex Mattson somessa:
Instagram: www.instagram.com/alexmattson
Facebook: www.facebook.com/alexmattsonmusic

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Management:
Robin Entertainment
contact@robinentertainment.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…