Vesterinen Yhtyeineen nousee uudella albumillaan suomipopin suurten joukkoon

Vesterinen Yhtyeineen julkaisee huomenna seitsemännen studioalbuminsa Meissä asuu elämä. Levyltä on saatu tätä ennen kaksi singleä: tanssijalan alle sujahtava Rodeo ja suuren klassikon ainekset omaava Kolme hyvää vinkkiä.

Yhtye juhlii albumin julkaisua striimikeikalla tänään torstaina klo 19.00. Lippuja upeasti toteutetulle keikalle voi ostaa täältä. Illalla kuullaan yhtyeen isoimpien hittien lisäksi myös materiaalia huomenna julkaistavalta albumilta.

Meissä asuu elämä
on Vesterisen vastaus siihen, millainen on tänä päivänä mahdollisimman hyvä ja laadukas pop-levy. Se on teksteiltään ja sovituksiltaan vaativa levy, johon huippuunsa hiottu livebändi tuo hienon sointinsa. Tero Vesterinen tulkitsee levyllä paremmin kuin koskaan.

Vesterinen Yhtyeineen on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin vuosikausien ahkeralla keikkailulla ja lukuisten hittibiisien myötä. Yhtye on vuosien saatossa löytänyt omaleimaisen ja hienon soundin, joka ammentaa välillä ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoista, välillä slaavilaisesta synkkyydestä. Yli kymmenen vuotta sitten Vesterinen Yhtyeineen aloitti Jönköping-albumillaan mustan huumorin ja äärimmilleen vietyjen syvyyksien tutkijana, vuonna 2014 neljännellä levyllä Onnellinen mies bändistä kuoriutui viihdyttäjä ja livebändi, ja nyt, vuonna 2021, yhtye tekee nousun suomalaisen popmusiikin suurten seuraan.

Vesterinen Yhtyeineen katsoo tulevaisuuteen luottavaisesti ja innolla: ”Levy tulee vihdoin ulos ja tekee todeksi sen, että koronasta huolimatta hyviä juttuja tapahtuu edelleen. Levyn julkaisun jälkeen sitten kesä, kaljat ja festarit. Suomen suvessa on mahtavaa laulaa yhdessä näitä biisejä. Pakko uskoa että kaikki jatkuu hyvin!”

Seuraa yhtyettä somessa:
Facebook: @vesterinenyhtyeineen
Instagram: @vesterinenyhtyeineen
www.vesterinenyhtyeineen.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuula Salminen
Universal Music
p. 040 9011 266
tuula.salminen@umusic.com

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo
Live Nation Finland
p. 040 8433 169
mikko.varjamo@livenation.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…