VILMA ALINAN UUSI SINGLE KERTOO SÄRKYMISEN ARVOISESTA RAKKAUDESTA

Vilma Alinan uusi single julkaistaan 16.4.
”Jos me tehään yhdessä muistoja, voidaanko sopii et tehään niist liian kauniita muisteltavaks?”

Rakastettu laulaja-lauluntekijä Vilma Alina julkaisee perjantaina odotettua uutta musiikkia. Uusi single Särkymisen arvoinen kertoo haavoittuvuudesta ja sen näyttämisestä uuden suhteen alussa. Valtava biisi koskettaa kuulijaa Vilma Alinalle tyypillisesti osuvilla ja mukaansa tempaavilla lyriikoilla, joissa samalla pelätään rakastumista ja halutaan tuntea se niin pitkään kuin mahdollista. Särkymisen arvoinen on totuttuun tapaan Vilma Alinan sanoittama, ja kappaleen on tuottanut Ilkka Wirtanen, jonka kanssa artisti on myös säveltänyt kappaleen.

”Viimeinen vuosi on mennyt tiiviisti studiolla kolmatta levyä työstäessä. Kun alkuvuodesta tein listaa biiseistä jotka pääsisivät levylle asti, jotenkin taas kerran kyytiin valikoitui enemmän niitä sydänsurujuttuja, ja halusin kirjoittaa kokonaisuuteen vielä yhden rakkauslaulun. No, vähän surumielinen tästäkin tuli. Särkymisen arvoinen on pohdinta kaiken väliaikaisuudesta. Pitäisikö suojella sydäntään vai antaa sen viedä, jos kuitenkin lopulta toisesta joutuu luopumaan. Mikä on särkymisen arvoista?”

Särkymisen arvoinen on viimeinen single tulevalta kolmannelta pitkäsoitolta. Tammikuussa 2020 julkaistu albumin ensimmäinen single Rikollinen on menestynyt niin radioissa kuin striimauspalveluissakin. Lähes platinaa striimannut kappale pysyi yli 20 viikkoa radiolistan top15-listalla ja oli radioiden viime vuoden soitetuimpia kappaleita. Toinen single Nuoret rakastavaiset on ylittänyt miljoonan striimin rajan ja kappaleelle on julkaistu myös koskettava musiikkivideo, jossa artisti näyttelee itse vaikuttavan tuplaroolin.

Vuonna 2014 debytoinut Vilma Alina on julkaissut kaksi studioalbumia (Ufoja 2016 & Tulva 2019), jotka ovat molemmat ylittäneet platinarajan. Yhteensä laulajan musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo yli 65 miljoonaa kertaa. Tulva-albumin myötä laulaja sai myös ensimmäiset Emma-ehdokkuutensa. Lahjakas laulaja-lauluntekijä kirjoittaa musiikkinsa itse ja hänen tunnetuimpia hittejään ovat edellä mainitun Rikollisen lisäksi muun muassa Syliin, Tanssii susien kaa ja Palasina. Suomen lahjakkaimpiin lauluntekijöihin lukeutuva Vilma Alina palkittiin syksyllä 2020 Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden kevyen musiikin tekijä -palkinnolla.

Lataa Vilma Alinan uudet pressikuvat tästä.

Vilma Alina somessa:
Facebook: @vilmaalinamusic
Instagram: @vilmaalinamusic
www.vilmaalina.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
+358 50 461 9818
veera.hjerppe@umusic.com
www.universalmusic.fi

Keikat:
Live Nation Finland
Mikko Varjamo
+358 40 843 3169
mikko.varjamo@livenation.fi
www.livenation.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

MERI TIMGREN NIMITETTY JOHANNA KUSTANNUKSEN LABEL MANAGERIKSI

Johanna Kustannuksen uutena Label Managerina on aloittanut kotimaisten artistien markkinointipäällikkö Meri Timgren Ikonisen Love Recordsin perintöä jatkanut Johanna Kustannus on…

SUPERTÄHTI ISAC ELLIOT JULKAISI PLATINAA STREAMANNEEN ALBUMINSA

Kävi miten kävi on Isac Elliotin ensimmäinen suomenkielinen albumi. Levy on streamannut yli 25 miljoonaa kertaa eli platinaa jo ennakkoon.…

SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle “part of the next generation…