PYHIMYS JA IBE KANSAINVÄLISESTI MENESTYNEEN NIGHTSHIFT-TUOTTAJAKAKSIKON DEBYYTTISINGLELLÄ

Suomen Def Jam avaa julkaisuvuotensa näyttävästi –
Grammy-ehdokas DaBabylle musiikkia tuottaneet MVABeats ja JAYSTON julkaisivat tänään yhteisen Nightshift-projektinsa debyyttisinglen Kivullisii
.

Katso vaikuttava musiikkivideo tästä!

Vajaa vuosi sitten Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty tuottajakaksikko MVABeat ja JAYSTON ovat julkaisseet tänään heidän yhteisen Nightshift-projektinimensä alla ensimmäisen singlen Kivullisii. Kappaleella ovat mukana myös Def Jam Recordings Finlandia vetävä, maamme menestyneimpiin rap-artisteihin lukeutuva Pyhimys, nelinkertainen Emma-ehdokas ja uuden rap-sukupolven suunnannäyttäjä ibe sekä Universal Musicille kiinnitetty r’n’b-lupaus Dreas.

Kivullisii-singlellä kukin vieraileva artisti potee voimakasta maailmantuskaa, jota he kaikki käsittelevät omasta näkökulmastaan. Puhuttelevan ja osuvasti tähän aikaan istuvan tekstin omaava single sai alkunsa Nightshift-tuottajien studiolla iben ja Dreasin kanssa.

– Meillä oli biisistä jo alustava idea Dreasin kanssa valmiina, kun soitimme sen ibelle. Ibe kysyi meiltä kaikilta, että jos saisimme muuttaa tässä maailmassa yhden asian, niin mikä se olisi. Keskustelimme aiheesta ja sen pohjalta hän inspiroitui kirjoittamaan omaa osuuttaan kappaleeseen. On virkistävää, että debyyttisinglemme ei ole mikään perinteinen bilebiisi – siinä on syvempää sanottavaa, MVABeats kertoo.

Pyhimys vaikuttui kappaleesta pian sen kuultuaan ja päätyi lopulta siihen mukaan myös itse.

– Kun tuottajakaksikko sainattiin Def Jamille, oli suunnitelmissa heti tuottajalevy, jonne tietysti halusin kovasti päästä mukaan vierailijaksi. Iben kanssa olen pitkään halunnut tehdä yhteistyötä, koska pidän häntä sukupolvensa potentiaalisimpana genren rajojen venyttäjänä ja siten laajemman ilmaisun kehittäjänä. Kuulin biisin aihion ja se tuntui tarjoavan sopivan kontrastin omalle kyyniselle asenteelleni. Biisi tuntuu toimivalta todella monella tasolla ja se inspiroi myös luomaan poikkeavat visut tuekseen, Pyhimys avaa.

Kivullisii-kappaleelle julkaistiin tänään näyttävä musiikkivideo, jonka voi katsoa kokonaisuudessaan täältä. Videon on ohjannut ja leikannut Luis Bustamente, koko videon ja Nightshiftin muun visuaalisen konseptin takana on vuorostaan Julian Schröpel.

Kivullisii on Nightshiftin avaussingle heidän tulevalta tuottaja-albumiltaan, jonka valmisteluun MVABeats ja JAYSTON keskittyvät parhaillaan. Albumi tulee pitämään sisällään heidän tuottamia kappaleita, joilla vierailee kotimaisia rap- ja r’n’b -artisteja aina uusista tulokkaista genren isoimpiin nimiin.

Nightshift-tuottajakaksikko tuli ensimmäisen kerran ison yleisön tietoisuuteen noin vuosi sitten, kun suomalaismediat uutisoivat heidän saavutuksistaan kansainvälisellä musiikkikentällä. MVABeats ja Jayston ovat tehneet musiikkia monelle yhdysvaltalaiselle rap-artistille, joista tunnetuin on tämän hetken suosituimpiin räppäreihin lukeutuva DaBaby. MVABeats ja JAYSTON ovat tuottaneet musiikkia huippusuositun DaBabyn viime vuonna julkaistulle BLAME IT ON BABY -albumille. Kokonaisuus nousi Yhdysvaltojen albumilistan ensimmäiselle sijalle heti julkaisunsa jälkeen ja toi artistille yhteensä neljä Grammy-ehdokkuuutta. Albumi on myynyt Yhdysvalloissa platinaa ja Suomessa kultaa.Tämän lisäksi MVABeats ja JAYSTON ovat tuottaneet musiikkia myös muille jenkkiräpin ajankohtaisille nimille, kuten Young Thugille, Lil Durkille ja Lil Skiesille.

Seuraa Nightshiftiä somessa:
Instagram: @nsmusic

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music Oy
+358 40 068 5701
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

AIEMMIN DUONA TUNNETTU TELEKS TOIMII JATKOSSA NELIHENKISENÄ YHTYEENÄ

Teleksin pitkä ura sai tänään jatkoa uudella singlellä Easy rider. Kyseessä on viides singlelohkaisu bändin ensi vuonna julkaistavalta albumilta. Tuoreen…

SINI YASEMIN JULKAISEE ARMOTTOMAN MUTTA RAKKAUDENTÄYTEISEN SINGLEN

Sini Yasemin julkaisi uuden singlensä ’Poikaystävä’. Biisi on kirjoitettu rohkaisuna ystävälle, jonka tulisi lähteä pois myrkyllisestä ihmissuhteesta. Artistille tuttuun tapaan…

TOMI SAARIOLTA SYKÄHDYTTÄVÄN KAUNIS RAKKAUSLAULU

Päätepysäkki on lähes kliseisen idyllisen suomalaisen järvimaiseman keskellä syntynyt autenttinen biisi rakkaudesta. Kappaleen Saario on tehnyt yhdessä Vilma Alinan ja…