TUME ON UNIVERSALIN UUSI ARTISTI – UUSI SINGLE OIKEET RAHAA ULKONA NYT

Modernin ajan pop-artisti Tume julkaisi anthemin luovan alan työntekijöille – Katso Tumen itse suunnittelema musiikkivideo tästä!

Universal Music Finland vahvistaa jälleen monipuolista artistirosteriaan. Suomen suurimman levy-yhtiön tuorein kiinnitys on karismaattinen, modernin ajan pop-artisti Tume, joka julkaisi tänään uuden singlen Oikeet rahaa. Kappale kuvaa osuvasti Tumen musiikillista suuntaa, jossa melodiset ja ajassa kiinni olevat hiphop- ja pop -tuotannot yhdistyvät artistin omaa sielunmaisemaa kuvaaviin oivaltaviin teksteihin.

Tumelle ominaista on kirjoittaa kappaleensa oikeista arkisista aiheista ja aidoista kokemuksista, mutta kuitenkin hyväntuulisella otteella. Vakavuuden ja kepeyden välimaastossa liikkuminen muodostaakin koko projektin ytimen, mikä näkyy kaikessa, mitä Tume tekee.

– Mun uusi biisi Oikeet rahaa on tribuutti kaikille luovan alan työntekijöille, oman elämänsä CEO:ille, ja niille, joiden pitäisi mennä “oikeisiin töihin”. Ei meistä kukaan ole sanomaan onko se toisen polku nyt ”oikea” vai “väärä”. Mä oon ollut luovan alan do it yourself -ukko jo vuodesta 2012, ja musta tärkeintä on löytää se oma reitti ja pitää siitä kiinni, niin kliseiseltä kun se kuulostaakin. On todella mahtavaa, että voin tehdä sitä mistä tykkään ja saada siitä vielä pinkkaakin. Musiikki on taas suhteellisen tuore aluevaltaus aiempien töiden joukossa, ja toivon, että pystyn tuomaan jotain uutta pöytään, Tume kertoo.

Monipuolisesta osaamisestaan jo entuudestaan tunnettu Tume on suunnitellut tänään julkaistun Oikeet rahaa -singlen visuaalisen maailman itse. Kappaleelle julkaistiin tänään myös musiikkivideo, jonka tekijätiimiin artistin lisäksi kuuluu myös Julius Konttinen. Tume kiinnitti luovuudellaan ja monipuolisella osaamisellaan myös projektin A&R:n Jarkko Ehnqvistin huomion.

– Tume on super innovatiivinen tyyppi, joka vääntää teoksen vaikka kahdesta lusikasta. Alussa minuun isoimman vaikutuksen teki se, miten paljon hän tekee itse ja kantaa vastuuta omasta urastaan. Tumen työmoraali on todella kova ja se näkyy kaikessa mitä hän tekee. Tällaiset projektit ovat aina todella palkitsevia, Ehnqvist kertoo.

Tume julkaisi viime kesänä platinarajan ylittäneen singlen R-I-K-A-S (Kultachain). Menestyksekkään avaussinglen jälkeen hän keskittyi terävöittämään omaa musiikillista suuntaansa. Oikeet rahaa on ensimmäinen Universalin kautta julkaistu kappale ja samalla myös virallinen avaus artistin isommalle musiikilliselle kokonaisuudelle. Lisää uutta musiikkia Tumelta kuullaan kesällä.

Seuraa Tumea somessa:
Instagram / TikTok / Youtube / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music
+358 40 068 5701
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…