MALKAN UUDELLA SINGLELLÄ EKSYTÄÄN KESÄYÖHÖN

Malka julkaisi toisen singlen tulevalta debyyttialbumiltaan. Jos eksyn vie huolettomalle roadtripille hetkeen, jossa kaikki on kohdallaan. Kuuntele kappale tästä.

Jos eksyn on tyylillisesti menevämpi ja keveämpi, kuin artistin aiemmat julkaisut. Kappaletta kannattelee kuitenkin artistille tyypillinen eteerisyys ja elokuvallisuus.

“Olin pitkään pyöritellyt aihetta mielessäni ja erityisesti koronavuoden aikana tuntui, että pääsin biisiä tehdessäni hetkeksi jonnekin muualle, kauas pimeästä talvesta. Elämässä on hauskaa välillä heittäytyä ilman tarkkoja suunnitelmia“, Malka kertoo kappaleesta. 

Malka on sanoittanut kappaleen itse ja säveltänyt sen Juho Suutarisen kanssa. Tuotannosta vastaavat Atso Soivio, Juho Suutarinen ja Malka. Jos eksyn tullaan kuulemaan Malkan syyskuussa julkaistavalla debyyttialbumilla.

Malka eli Mirva Malkamäki on laulaja-lauluntekijä, joka on valmistunut muusikoksi Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta. Ensimmäisen keikkansa artisti esitti Ruisrockin Rantalavalla kesällä 2019. Malka palasi julkaisutauolta huhtikuussa julkaisemalla tulevan debyyttialbuminsa ensimmäisen, Moottoritie-singlen. YleX nosti Malkan vuoden 2019 Läpimurtolistalleen.

Seuraa Malkaa somessa:
Instagram

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…