BINIYAMIN UUSI BIISI VIE LÄMPIMIIN KESÄILTOIHIN

Suomen Def Jamille kiinnitetty Biniyam julkaisee tänään uuden singlen Beach. Beach jatkaa Biniyamin tyylikästä musiikillista linjaa vaihtoehtoisen hiphopin ja popin välimaastossa vieden kuulijan lämpimiin kesäiltoihin pehmeän soljuvalla tuotannollaan. Beach on Biniyamin toinen single hänen tulevalta EP:ltään. Kokonaisuudelta on julkaistu aiemmin single I’m Your DJ.

Biniyam on 25-vuotias helsinkiläisartisti, joka on julkaissut musiikkia vuodesta 2014 alkaen. Kansainvälistä yleisöä tavoitteleva artistilupaus on vuosien saatossa saanut näkyvyyttä myös Suomen musiikkikentällä. Esimerkiksi vuonna 2017 YleX nosti Biniyamin Kiasmassa järjestetyn yksittäisen showcase-keikan vuoden vakuuttavimpien musiikkitapahtumien joukkoon. Musiikillisesti aktiivisten vuosien aikana Biniyam on julkaissut laajempia kokonaisuuksia sekä yksittäisiä singlejä. Lisää musiikkia häneltä kuullaan myöhemmin tänä kesänä.

Seuraa Biniyamia somessa:
Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music Finland
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

KINGS OF LEON IRROTTELEE YHDEKSÄNNELLÄ ALBUMILLAAN

Yhtye on löytänyt kehutulla albumillaan uuden innon soittamista ja toisiaan kohtaan “surprisingly sleek music” – The Rolling Stone ★★★★ “…fresh and full…

SONIA POTKAISEE OVEN AUKI UUTEEN AIKAKAUTEEN

Vaihtoehtopopin nouseva nimi Sonia julkaisee tulevan albuminsa ensimmäisen singlen: uhmakas ja itsevarma Kontrollii potkaiseeovet auki Sonia 2.0 -aikakauteen Jyväskylän Kortepohjasta ponnistava 22-vuotias Sonia on…

LYTTÄ SUOMEN DEF JAMILLE – UUTTA MUSIIKKIA PERJANTAINA

Jo pitkään kotimaisella rap-kentällä vaikuttanut Lyttä on kiinnitetty Def Jam Recordings Finlandille – Tehny hynää -biisin tuotannossa mukana Gettomasa Arvostettuun KPC-kollektiiviin kuuluva…