MIKAEL GABRIEL MUKANA NOSTEESSA OLEVAN HUSSAN SINGLELLÄ

Katso tästä viihdyttävä Silkkii-musiikkivideo, jossa mukana mm. Samu Haber

Artistitulokas Hussa julkaisi tänään hitikkään kesäsinglen Silkkii, jossa mukana on hiljattain uuden albumin julkaissut Mikael Gabriel. Artisteilla on pitkä yhteinen historia, sillä vuonna 2018 Mikael Gabriel kiinnitti Hussan Tasoi-levymerkilleen. Eri hiphop-sukupolvia edustavat artistit ovat tehneet paljon musiikkia yhdessä, mutta Silkkii on heidän ensimmäinen virallinen yhteinen julkaisu. 

”Kun kuuntelimme studiolla tämän kappaleen demoa, molemmilla tuli tosi vahva fiilis, että tämä se on! Miklun kanssa työskentely on aina ollut todella inspiroivaa ja vaivatonta, ja sellaisissa tunnelmissa myös Silkkii sai alkunsa. Miklun ympärillä on hyvä aura ja arvostan häntä suuresti”, Hussa kertoo.

Tarttuvalle singlelle julkaistiin tänään myös viihdyttävä musiikkivideo, jossa Hussa ja Mikael Gabriel mittelöivät toisiaan vastaan jalkapallo-ottelun merkeissä. Videolla artistien joukkueita täydentää liuta sometähtiä ja muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Silkkii-musiikkivideolla esiintyvät muun muassa tubetähdet Tume, Osmonautti, Hurhur, Monajippy sekä Niko ja Santtu. Lisäksi videolla hauskan cameo-roolin tekee myös Samu Haber. Videon voi katsoa kokonaisuudessaan täältä.

”Musavideon kuvauksissa oli tosi hyvä fiilis, kaikki heittäytyivät täysillä leikkimieliseen futispeliin. Videon perusteella voi sitten päätellä kumman joukkue voitti, haha! Olen lopputulokseen tosi tyytyväinen ja kiitollinen kaikille, jotka tulivat tähän messiin, Hussa kiittelee.

Hussa valittiin YleX:n Läpimurto-listalle vuonna 2019 ja vuosi myöhemmin hän julkaisi debyyttialbuminsa Tuntematon. Rap-artisti aktivoitui musiikin julkaisemisen suhteen jälleen tämän vuoden alussa. Häneltä on tullut ulos kaksi kolmen kappaleen mittaista värikoodeihin viittaavaa kokonaisuutta #0000E7 sekä #EEE719, jotka tulevat muodostamaan puolet hänen tulevasta albumistaan. Albumin toinen puolisko julkaistaan myöhemmin syksyllä. #0000E7:n fokussingle Haavoi on saanut paljon radiosoittoa Suomiräp ja YleX -radiokanavilta.

Seuraa Hussaa somessa:
Instagram / Facebook

Seuraa Mikael Gabrielia somessa:
Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music Finland
+358 40 068 5701
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…