ALOVELTA YHTEISBIISI JA LYHYTELOKUVA RÄPPÄRI WILIN KANSSA

Artistin itsensä käsikirjoittamalla videolla nähdään muun muassa eläviä torakoita – katso musiikkivideo tästä!

Musiikkiaan vahvasti visuaalisuuteen yhdistävä Alove julkaisee tänään yhteisbiisin Paratiisiin kovassa nosteessa olevan räppäri WILin kanssa. Paratiisiin on osa kolmen biisin saman nimistä EP-kokonaisuutta, jossa single yhdistyy aiemmin julkaistujen Paremmin ku koskaan- ja Katuvalot-biisien kanssa tarinalliseksi kokonaisuudeksi. Yhteisbiisille julkaistiin samalla myös ihon alle menevä musiikkivideo, joka vahvistaa Paratiisiin-EP:n tarinaa vahvalla visuaalisuudellaan. Lyhytelokuvamainen video on Aloven käsikirjoittama ja esittelee artistin tee-se-itse-asennetta sekä kokonaisvaltaista taiteilijuutta.

”Biisi kertoo siitä tunteesta, kun on helppo hukata itsensä kiiltokuvamaailmaan, jossa kaikki näyttää hienommalta kuin mitä se oikeasti onkaan. Biisin idea lähti studiossa siitä, kun starttailin Universalin ja mun managerin kanssa uraa ja mietin, että mitä tämä musiikkimaailma pitää sisällään. Haluan aina säilyttää oman aidon jutun vaikka välillä näyttäisi siltä, että aidan toisella puolella olisi vihreämpää. Todellisuudessa niin ei varmaankaan ole. Wilin kanssa ollaan tunnettu pitkään ja tehty musaa yhdessä jo vuosia ihan omakustanteista asti. Itseasiassa hän oli se, joka esitteli mut mun managerille Karri Kiurulle. Siitä kaikki lähti. Tää biisi tuli oikeeseen aikaan ja paikkaan, ja se synty melkeen itsestään. Tää saundi kertoo musta ihan uuden puolen, mistä oon aika fiiliksissä”, Alove kertoo biisin tarinasta ja synnystä.

Alove suunnitteli lyhytelokuvan ja konseptin jo alkuvuodesta, kun kaikki näytti ensimmäisen singlen aikaan jo kirkkaalta: ”Mun tiimi on tehny ihan hullua duunia, en voisi olla kiitollisempi. Vaikka suunnittelin ja käsikirjoitin kaiken itse, en olisi pystynyt siihen ilman näiden tyyppien tukea. Me luotiin ainutlaatuinen maailma siitä mitä itsensä hukkaaminen pahimmillaan voi aiheuttaa. Kaulus ja Vincento TwentyOnelta tuotti tästä vuoden musavideon!”

Alove on Universal Musicin tuore artistikiinnitys, jonka nimi nousi pinnalle viime syksynä nähdyn YleX Nosteessa -musiikkirealityn myötä. Sarjassa finaaliin asti päässeen Aloven musiikissa on vaikutteita trapista, rockista, punkista ja metalcoresta. Alove erottautuu vahvasti monipuolisella osaamisellaan ja omintakeisella habituksellaan. Artistin vahva tee-se-itse-asenne näkyy vahvasti kaikessa tekemisessä aina studiotyöskentelystä videokuvausten lavasteiden rakentamiseen ja omien vaatemallistojen suunnittelemiseen asti, mikä tukee artistin kokonaisvaltaista visuaalisuutta.

Seuraa Alovea somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe / Universal Music Finland
+358 50 461 9818
veera.hjerppe@umusic.com
www.universalmusic.fi

Management:
Karri Kiuru / Noord Agency
+358 50 466 6252
karri@noord.fi
www.noord.fi

Keikkamyynti:
Annika Oksanen / Live Nation Finland
+358 45 633 6915
annika.oksanen@livenation.fi
www.livenation.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

YONA JA ARPPA JULKAISEVAT YHTEISKAPPALEEN JUHANNUKSEKSI

Suomi-indien kärkinimet Yona ja Arppa ensimmäistä kertaa yhteisellä kappaleella – Lalala (Happysad) on viimeinen maistiainen Yonan 20.9. julkaistavalta Eden-albumilta Johanna Kustannukselle levyttävä Yona julkaisee yhdeksännen…

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…