KAIJA KOO JA PYHIMYS YLLÄTTÄVÄT – YHTEISSINGLE JULKAISTIIN TÄNÄÄN

Kaksi musiikillista jättiläistä yhdistivät voimansa – kuuntele Kaija Koon ja Pyhimyksen yhteiskappale Sattuu tästä!

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvat Kaija Koo ja Pyhimys julkaisivat tänään odottamattoman yhteiskappaleen Sattuu. Koettelevasta, mutta lopulta kaiken kestävästä rakkaudesta kertova single on kaksikon ensimmäinen musiikillinen yhteistyö koskaan. Sattuu esittelee myös Pyhimyksestä täysin uudenlaisen puolen, sillä kappaleella kuullaan poikkeuksellisesti hänen lauluaan Kaija Koon pysäyttävän tulkinnan lisäksi. 

Yllättävät yhdistelmät ovat luovuuden lähde. Sattuu-biisi sattui kohdalle ja kun kuulin, että myös Pyhimys pysähtyi sen äärelle, päätimme yhdistää voimamme ja siitä tulikin täydellinen match. Kaikkea sitä sattuu ja tapahtuu. Pyhimys on näyttänyt myös kyntensä ja siksi halusin toteuttaa tämän dueton. Tästä tulikin hieno, kertoo Kaija Koo. 

Pyhimys palasi kesäkuun alussa takaisin Vain Elämää -ohjelman kuvauksista. Viikko toi mukanaan paljon uutta inspiraatiota musiikin tekemiseen ja vaikutti merkittävästi myös Sattuu-kappaleen sisältöön, joka poikkeaa Pyhimyksen omasta soolotuotannosta. 

En olisi vielä pari kuukautta sitten uskonut tekeväni biisiä Kaija Koon kanssa. En jotenkin kokenut, että soveltuisin sellaiseen. Tällä kertaa asiat kuitenkin menivät tosi odottamattomalla tavalla. Sen sijaan, että olisin yrittänyt liikaa ja väkisin koittanut keksiä mikä riittäisi Kaijan tasolle, menin vaan tunteella ja sydän auki. Voi olla, että tämä on ohimenevä vaihe omassa tekemisessä, mutta onneksi tuli tehtyä tämä. Tämä on tosi ainutlaatuinen kappale mun tuotannossa, mikä on todellakin paljon sanottu, kun julkaistuja biisejä on kuitenkin yli 600, Pyhimys pohtii. 

Kaija Koon ja Pyhimyksen lisäksi kappaletta ovat olleet tekemässä Patric Sarin, Matias Keskiruokanen ja Jarkko Ehnqvist. Sattuu-singlen on tuottanut Joonas Angeria.

Seuraa Pyhimystä somessa:
Instagram / Facebook

Seuraa Kaija Koota somessa:
Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music Finland
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400 685 701

Pyhimyksen keikkamyynti:
All Day Agency
Jenny Lahti
jenny@allday.fi
+358 50 346 2299
www.allday.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…