NYKYPOPIN SUUNNANNÄYTTÄJÄ FINNEAS JULKAISEE DEBYYTTIALBUMINSA LOKAKUUSSA

BILLIE EILISHIN MENESTYSALBUMIT TUOTTANEEN FINNEASIN DEBYYTTILEVY “OPTIMIST” JULKAISTAAN 15. LOKAKUUTA
Uusin single ”A Concert Six Months From Now” ulkona nyt

“Finneas O’Connell has become one of the best and most forward-thinking new talents on the planet”NME

“it’s safe to say that talent runs in the family”Billboard

“FINNEAS has been remarkable in his bountiful ability to channel all his talents to create the perfect song”American Songwriter

Ikäpolvensa lahjakkaimpiin lauluntekijöihin ja tuottajiin lukeutuva, moninkertainen Grammy-voittaja FINNEAS tiedotti juuri julkaisevansa odotetun debyyttialbuminsa Optimist 15. lokakuuta. Samalla saatiin albumin toinen singlelohkaisu, koskettava A Concert Six Months From Now, sekä tunnelmallinen musiikkivideo, jonka pääsee katsomaan täältä. Ikonisessa Hollywood Bowl -amfiteatterissa Los Angelesissa kuvatun videon on ohjannut Sam Bennett. Levyn ensimmäinen single, What They’ll Say About Us, julkaistiin syyskuussa 2020.

Sisarensa Billie Eilishin luottotuottajana ja ainoana yhteistyökumppanina tunnettu 23-vuotias FINNEAS, eli Finneas O’Connell, on uransa aikana ehtinyt voittaa peräti kahdeksan Grammy-palkintoa, mukaan lukien arvostetun vuoden tuottajan palkinnon vuonna 2020. Innovatiivisella tyylillään hän on osaltaan vaikuttanut merkittävästi nykypopin kehitykseen.

Keväällä 2019 julkaistu Billie Eilishin debyyttialbumi When We All Fall Asleep, Where Do We Go? nosti FINNEASin musiikkimaailman kiinnostavimpien nimien joukkoon. 12-vuotiaana laulunkirjoittamisen aloittanut monilahjakkuus vastasi niin ikään Eilishin viime viikolla julkaistun, kriitikoiden ylistämän kakkosalbumin Happier Than Ever tuotannosta. FINNEASin kädenjälkeä on voinut viime vuosina kuulla myös muun muassa Selena Gomezin Lose You To Love Me -hitillä sekä Justin Bieberin riipivällä Lonely-kappaleella. FINNEASin debyytti-EP, Blood Harmony, saatiin syksyllä 2019. EP sisälsi muun muassa koskettavan Let’s Fall in Love for the Night -kappaleen, joka on pelkästään Spotifyssa kerännyt liki 300 miljoonaa kuuntelukertaa. Monilahjakas artisti kiinnitettiin vastikään Interscope Recordsille.

Optimist-kappalelista:
1. A Concert Six Months From Now
2. The Kids Are All Dying
3. Happy Now
4. Only A Lifetime
5. The 90s
6. Love Is Pain
7. Peaches Etude
8. Hurt Locker
9. Medieval
10. Someone Else’s Star
11. Around My Neck
12. What They’ll Say About Us
13. How It Ends

FINNEAS somessa:
Instagram / TikTok / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…