ARVOSTETTU UUSISEELANTILAISARTISTI LORDE JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Moninkertaisen Grammy-voittajan odotettu kolmas albumi ”Solar Power” nyt ulkona

“As Solar Power meditates on the tension between achievement and comfort, it grazes masterpiece status—the only thing holding it back may be Lorde’s disinterest in chasing accolades.” – The Atlantic

“She’s so great at this, so convincing and smart, you’ll feel yourself falling under Solar Power’s spell … She may not be our deity anymore, but in the world of pop music, Lorde’s ability to make
moving art is everlasting.”i-D

“At 24, Lorde is already a de facto elder stateswoman of the female-centered sound she helped pioneer: a nameless genre somewhere between high-gloss pop and indie rock, untroubled by the stringent rules of Hot 100 radio.” – Entertainment Weekly

Uusiseelantilainen Lorde (Ella Yelich O’Connor) julkaisee tänään perjantaina 20. elokuuta kolmannen albuminsa Solar Power. Albumin nimikkosingle sain ensisoittonsa kesäkuussa. Viimeisin single Mood Ring julkaistiin tiistaina, ja sille saatiin samalla myös musiikkivideo. Albumia on ollut Lorden lisäksi tuottamassa ja kirjoittamassa Jack Antonoff (Taylor Swift, Lana Del Rey, St.Vincent). 

Musiikin väreinä näkevä Lorde kuvailee Solar Power -albumia kullanväriseksi. Sitä tehdessään Lorde syventyi 1960- ja 1970-lukujen folkmusiikin laulunkirjoittajien tarinoihin kuuntelemalla muun muassa Cat Stevensia, Simon & Garfunkelia sekä the Mamas & the Papasia. Vaikutteita antoi myös 2000-luvun alun pop-musiikki kuten TLC ja All Saints. Tuore albumi on ylitys luonnolle, luonnon alkulähteille, jota Lorde tutkii kappaleiden lyriikoissa.

“The album is a celebration of the natural world, an attempt at immortalizing the deep, transcendent feelings I have when I’m outdoors. In times of heartache, grief, deep love, or confusion, I look to the natural world for answers. I’ve learned to breathe out, and tune in. This is what came through”, artisti kertoo albumista. Lorde teki läpimurtonsa 16-vuotiaana Royals-singlellään vuonna 2013, jota seurasi debyyttialbumi Pure Heroine. Lorde loi pohjan erityyliselle pop-musiikille läpimurtonsa kautta, kuten Billie Eilish onnistui tekemään vuonna 2019. Monipuolisen ja lahjakkaan artistin viimeisin albumi Melodrama julkaistiin2017. Suomessa Melodrama on ylittänyt kultarajan.

Solar Power kappalelista:
1. The Path
2. Solar Power
3. California
4. Stoned at the Nail Salon
5. Fallen Fruit
6. Secrets From a Girl (Who’s Seen It All)
7. The Man with the Axe
8. Dominoes
9. Big Star
10. Leader of a New Regime
11. Mood Ring
12. Oceanic Feeling

Lorde somessa:
Instagram / Facebook / Twitter / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anniina Baumann
Universal Music
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…

BESSIN UUSI SINGLE POHTII KAIKEN HETKELLISYYTTÄ

Kyyneleet sateessa on BESSin tulevan kolmannen albumin ensimmäinen single Suomalaisen pop-kentän kärkinimenä paikkansa vakiinnuttanut BESS julkaisee tänään uutta musiikkia. Uunituore single Kyyneleet sateessa korostaa…