HANNA PAKARISEN PALUU

Hanna Pakarinen julkaisi tänään singlen Sun aika tulee vielä

Miulla oli vuosien tauko musiikin tekemisessä.

Olin päättänyt, että rupean tekemään sitä vasta sitten kun se oikeasti tuntuu hyvältä. Siihen meni yllättävän kauan. Tavattiin Wheelerin Kristiinan kanssa pitkän ajan jälkeen, kun hän palasi maailmalta takasin Suomeen ja löydettiin yhä useammin toisemme Saunaseuralta saunan lauteilta. 

Vertaistuki ja samankaltainen historia yhdistää meitä.

Kerran Kristiina ehdotti, että kokeillaanko tehdä yhdessä musiikkia. Ei mitään painetta, ei tavoitteita, tehdään vaan ja jos on kivaa niin tehdään lisää.

Ihan ekasta hetkestä lähtien meidän sessiot on ollut pelkkää ilotulitusta! Tarkoitan sitä, että en koskaan ennen ole kokenut sellaista vapautta nauraa, itkeä, tuntea. Olla mie. Kuulostaa ja kirjoittaa just sitä mikä olen. On ihanaa kirjottaa stadionrokkia naisporukalla!

”Sun aika tulee vielä” perustuu ajatukseen, että jos pääsisi kertomaan nuorelle minälle, että kaikki on hyvin. Se on ajatus, jota oon monesti elämän aikana ajatellut. Lama-ajan lapsena ja nuorena elämä oli välillä kuormittavaa ja tulevaisuuden näkymät ei aina olleet niin hyvät. Jos vaan olisi ollut joku kertomassa, että kaikki tulee menemään hyvin…

Mie oon miettiny vuosien aikana paljon sitä mitä haluan kertoa, mikä on miun paikka musiikintekijänä.

Miulle itelleni tärkeät asiat elämässä on turva, tuki ja voima, se on myös teema, jota haluan musiikillani vaalia. Meistä on moneen ja meissä asuu isot voimat! Vahvuus on meissä itsessä sisällä eikä se muille kuulu.

Kahdeksan vuoden jälkeen on kieltämättä jännät tunnelmat julkaista uutta omaa musiikkia. Se on pitkä aika olla hiljaa. Mutta toisaalta on hirmu levollinen olo. Tiedän että kuulostan nyt siltä Hannalta, jolta miun pitääkin just nyt kuulostaa ja se tuntuu upealta. On turvallinen, vakaa ja hyvä olo.

-Hanna

Hanna Pakarinen voitti Suomen ensimmäisen Idols-kilpailun vuonna 2004 ja edusti Suomea Euroviisuissa vuonna 2007. Hän on julkaissut tähän mennessä seitsemän albumia, joista viimeisimmän, omaa materiaalia sisältävän levyn, vuonna 2013. Hän oli mukana Tähdet, tähdet -ohjelmassa vuonna 2020.

Hanna Pakarinen somessa:
Facebook / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuula Salminen
Universal Music
tuula.salminen@umusic.com
+358 40 9011 266

Keikkamyynti:
Live Nation
annika.oksanen@livenation.fi
elsa.decampos@livenation.fi 

Management:
Tom Frisk
Backfront Music
tom@backfront.fi
+358 40 556 0909

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…