SPOTIFYN KAIKKIEN AIKOJEN STRIIMATUIN ARTISTI DRAKE JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Spotifyn kaikkien aikojen striimatuin artisti Drake julkaisi uuden albumin
Drake on Certified Lover Boy

Drake julkaisi juuri odotetun studioalbuminsa Certified Lover Boy. Drake tiedotti jo kesällä 2020 CLB-albumin tulosta julkaisemalla singlen Laugh Now Cry Later, jolla vierailee Lil Durk. Kyseinen kappale ei päätynyt kuitenkaan tuoreelle levylle. Kanadalaisartistin kuudennen albumin oli määrä ilmestyä tammikuussa 2021, mutta julkaisua päädyttiin myöhäistämään leikkausta vaatineen polvivamman takia. Aiemmin tänä kesänä Draken fanit saivat ilokseen kuulla albumin näkevän päivänvalon loppukesästä.

Certified Lover Boy -kokonaisuudella vierailevat muun muassa JAY-Z, Future, Travis Scott, Lil Wayne, Young Thug, 21 Savage, Ty Dolla $ign, Kid Cudi ja Rick Ross. 21 kappaleen albumia on ollut tuottamassa muun muassa Noah “40” Shebib, Oliver El-Khatib, Metro Boomin, TM88, OG Ron C, Vinylz, ja Nineteen85.

Raikkaan ja genrerajoja venyttävän musiikkinsa lisäksi Drake tunnetaan ennätyksellisistä kuuntelumääristä, sillä maaliskuussa hänet listattiin Spotifyn miltei viisitoistavuotisen historian striimatuimmaksi artistiksi. Lisäksi vuonna 2018 julkaistu Scorpion tunnetaan albumina, joka on julkaisupäivänään saanut eniten Spotify-striimejä kautta aikojen.

Albumiensa lisäksi Drake on rikkonut ennätyksiä myös singleillään niiden pitäessä listojen kärkipaikkoja viikosta toiseen. Draken musiikki on saanut aikaan viraalitanssivideoita, joista esimerkkinä In My Feelings -singlen ympärille kehkeytynyt Kiki Challenge. Myös Toosie Slide -singlen tanssikoreografia meni viraaliksi eritoten TikTokissa sen käyttäjien luodessa miljoonia videoita palveluun viikon sisällä kappaleen julkaisusta.

Drake toi Scorpion-albuminsa myötä julki olevansa isä ja esitteli vuonna 2017 syntyneen poikansa Adoniksen. Pieni kiharapäinen poika on nähty useaan otteeseen Champagne Papin sosiaalisen median kanavissa. Keväällä 2021 Drakelle myönnettiin Artist of the Decade -palkinto Billboard Music Awards –palkintogaalassa, jossa Adoniksen iloinen reaktio isänsä voitosta sulatti yleisön sydämet. Drake yksi genrensä kuunnelluimmista artisteista myös Suomessa. Artistin viimeisin, vuonna 2018 julkaistu studioalbumi Scorpion on ylittänyt Suomessa tuplaplatinarajan. Myös vuonna 2016 julkaistu Views-albumi lähestyy tuplaplatinarajaa.

Certified Lover Boy -kappalelista:
1. Champagne Poetry
2. Papi’s Home
3. Girls Want Girls ft. Lil Baby
4. In The Bible ft. Lil Durk & Giveon
5. Love All ft. Jay-Z
6. Fair Trade ft. Travis Scott
7. Way 2 Sexy ft. Future & Young Thug
8. TSU
9. N 2 Deep ft. Future
10. Pipe Down
11. Yebba’s Heartbreak
12. No Friends In The Industry
13. Knife Talk ft. 21 Savage & Project Pat
14. 7am On Bridle Path
15. Race My Mind
16. Fountains ft. Tems
17. Get Along Better ft. Ty Dolla $ign
18. You Only Live Twice ft. Rick Ross & Lil Wayne
19. IMY2 ft. Kid Cudi
20. Fucking Fans
21. The Remorse

Drake somessa:
Instagram / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anniina Baumann
Universal Music
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…