KAKSI RAKASTETTUA SUOMALAISBRÄNDIÄ SAMASSA KAMPANJASSA – RESSU REDFORD ON PIRKKA COSTA RICA PREMIUM BLEND -KAHVIN KASVO

Rakastettu suomalaisääni Ressu Redford on Pirkka Costa Rica Premium Blend -uutuuskahvin virallinen kampanjakasvo. Suomalaiset ovat tutkitusti kahvin suurkuluttajia, ja saman intohimon kahvia kohtaan omaa myös artisti itse. Ressu Redfordin ja Pirkan välinen yhteistyö on monipuolinen kokonaisuus, joka näkyy muun muassa K-ruokakaupoissa, erilaisilla digialustoilla ja radiossa. Kampanjan keskeinen elementti on Ressun tekemä kappale Rakastettavin, joka toimii yhteistyön tunnusmusiikkina. Uutuuskahvista inspiroitunut Rakastettavin-kappale julkaistaan 1. lokakuuta kaikissa suoratoistopalveluissa.

“Yhteistyön tavoitteena oli tukea uutuuskahvi Pirkka Costa Rica Premium Blendin lanseerausta ja vahvistaa tavoiteltua mielikuvaa; rakastettavuutta ja laatua. Ressu on tunnettu suurena kahvinystävänä ja brand match Ressun ja Pirkan välillä on loistava, sillä molemmat ovat koko kansan tuntemia ja rakastamia brändejä. Oli hienoa nähdä, miten Ressu otti Costa Rica Premium Blendin heti omakseen ja loi kappaleen, joka välittää täydellisesti kahvin suomalaisissa herättämiä lämpimiä tunteita. Ressun ja Pirkan yhteistyö on hieno esimerkki loistavasti artistiyhteistyöstä – sen taustalla on aito ja luonnollinen yhteys ja se tukee niin brändin kuin artistinkin tavoitteita”, kertoo Universal Musicin brändikumppanuuspäällikkö Emmi Leinonen.

Pirkka Costa Rica Premium Blend -kahvia on saatavilla kahdella eri paahtoasteella niin suodatin-, kuin papukahvina.

“Mulle yhteistyö Pirkan ja Costa Rica Premium Blendin kanssa on tosi luonnollista, koska oon käyttänyt Pirkan tuotteita eläessäni paljon. Tällaiselle kahvin suurkuluttajalle Premium Blend -yhteistyö sopii kuin nenä päähän. Mun jokainen aamu alkaa kahvilla, ja sitä tulee juotua myös useampi kuppi päivän aikana. Costa Rican Premium Blend on lämmin ja pehmeä, ja erityisesti merkin tummapaahdossa on itselleni sopivaa vahvuutta. Olen ollut tummapaahtoisen kahvin ystävä jo kauan”, Ressu Redford kommentoi.

Yhteistyön käynnistyessä lanseerattiin myös kilpailu, jonka pääpalkintona on Ressu Redfordin yksityiskeikka. Lisätietoa kilpailusta löydät täältä.

Ressu Redford teki paluun soolomusiikin pariin vuoden 2019 alussa. Artistin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat ja Kuka on se oikea. Myös Ressu Redfordin uusi tuotanto on ollut menestyksekästä. Viimeinen päivä -single lähentelee kuuntelumäärillään platinarajaa ja artistin viimeisin single Pieni askel kipusi viime kesänä Suomen radioiden 6 soitetuimman kappaleen joukkoon. Albumillinen soolomusiikkia yli kymmenen vuoden tauon jälkeen artistilta saadaan myöhemmin tänä vuonna.

Ressun haastattelut ja lisätiedot:

Mari Hautamäki
Universal Music Oy
mari.hautamaki@umusic.com
+358400685701

Brändikumppanuudet:

Emmi Leinonen
Universal Music Oy
emmi.leinonen@umusic.com
+358504062710

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…