ROBIN PACKALENIN ENSIMMÄINEN KANSAINVÄLINEN ALBUMI ON NYT SAATAVILLA

Tänään julkaistu EP Rest In Beat AM muodostaa yhdessä aiemmin julkaistun EP:n kanssa Robin Packalenin ensimmäisen englanninkielisen albumikokonaisuuden

Uuden EP:n kappaleet on koottu myös näyttäväksi lyhytelokuvaksi

Poptähti Robin Packalenin pitkään odotettu ensimmäinen kansainvälinen albumikokonaisuus Rest In Beat on nyt saatavilla. Albumi jaettiin kahteen osaan, joista ensimmäinen – Rest In Beat PM – saatiin joulukuussa ja toinen – Rest In Beat AM –on julkaistu tänään. Kokonaisuuden kappaleet jakautuvat kahteen eri teemaan: päivään ja yöhön, valoon ja pimeyteen. Tämän vuoksi ne nimettiin AM/PM-vuorokaudenaikatermein.

Uuden EP:n kappaleet on koottu myös näyttäväksi lyhytelokuvaksi, jonka tuotannosta vastaa GULP Online. Videon voi katsoa klo 10.00 alkaen tästä.

”Albumin nimi ’Rest In Beat’ – ja etenkin sen energinen ja säväyttävä nimikkosingle – kuvastaa mun elämäntapaa. En muista, milloin olisin antanut itseni levätä musiikista kokonaan, joten siitä on itsessään tullut mulle tapa nauttia ja ottaa iisisti. Oon antanut musiikille kaiken, oon ottanut siltä kaiken, ja aion jatkaa niin kauan kuin elän. I live from the beat and I rest in beat”, Robin kertoo ja jatkaa:

”Venytettiin ääripäitä albumin biisien välillä, jonka lopputuloksena Rest In Beat AM/PM on myös soundillisesti hajautettu kokonaisuus yöllisen melankolian ja draaman sekä leikkisän hiekkarantapopin välillä. Toivon että mahdollisimman moni tykästyy lopputulokseen ja kuuntelee molemmat EP:t peräkkäin!”

EP:n tekijöihin lukeutuvat Robinin lisäksi muun muassa Joonas Parkkonen, Axel Ehnström, Joonas Angeria, Väinö Wallenius, Tiina Vainikainen, Olavi Uusitalo ja Peppina Pällijef. Siltä julkaistiin etukäteen yli 2 miljoonaa kertaa suoratoistopalveluissa striimattu Hard To Love ft. Alex Mattson sekä Sucker For That Love yhdessä eteläkorealaisartisti SAAYn kanssa.

Vuodesta 2012 Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut Robin Packalen on julkaissut viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia ja hänen musiikkiaan on striimattu huimat 415 miljoonaa kertaa. Vastustamaton supertähti on yksi seuratuimpia suomalaisartisteja sosiaalisessa mediassa: turkulaispopparia seuraa eri some-kanavissa yhteensä yli 965 000 ihmistä. Kansainvälinen ura lanseerattiin vuoden 2019 alussa ja nyt saatavilla on viisitoista englanninkielistä kappaletta (I’ll Be With You, Suit That, Benefits & Rest In Beat -albumi).

Rest In Beat AM -kappalelista:
1. Rest In Beat
2. Hard To Love ft. Alex Mattson
3. Curtain Call
4. Sucker For That Love ft. SAAY
5. I’m Not Cool
6. Never Let You Down

Rest In Beat PM -kappalelista:
1. Better Than That
2. Drop Dead
3. Dancing Around Your Mind
4. Any Minute Now
5. Waves
6. Built To Fall Apart

Lataa Robin Packalenin viimeisimmät pressikuvat tästä.

Kuuntele “Rest In Beat AM” tästä.
Kuuntele ”Rest In Beat PM” tästä.

Robin Packalen somessa:
InstagramFacebook / TikTok / Nettisivu

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Management:
Robin Entertainment
contact@robinentertainment.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

MERI TIMGREN NIMITETTY JOHANNA KUSTANNUKSEN LABEL MANAGERIKSI

Johanna Kustannuksen uutena Label Managerina on aloittanut kotimaisten artistien markkinointipäällikkö Meri Timgren Ikonisen Love Recordsin perintöä jatkanut Johanna Kustannus on…

SUPERTÄHTI ISAC ELLIOT JULKAISI PLATINAA STREAMANNEEN ALBUMINSA

Kävi miten kävi on Isac Elliotin ensimmäinen suomenkielinen albumi. Levy on streamannut yli 25 miljoonaa kertaa eli platinaa jo ennakkoon.…

SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle “part of the next generation…