ROBIN PACKALENIN ENSIMMÄINEN KANSAINVÄLINEN ALBUMI ON NYT SAATAVILLA

Tänään julkaistu EP Rest In Beat AM muodostaa yhdessä aiemmin julkaistun EP:n kanssa Robin Packalenin ensimmäisen englanninkielisen albumikokonaisuuden

Uuden EP:n kappaleet on koottu myös näyttäväksi lyhytelokuvaksi

Poptähti Robin Packalenin pitkään odotettu ensimmäinen kansainvälinen albumikokonaisuus Rest In Beat on nyt saatavilla. Albumi jaettiin kahteen osaan, joista ensimmäinen – Rest In Beat PM – saatiin joulukuussa ja toinen – Rest In Beat AM –on julkaistu tänään. Kokonaisuuden kappaleet jakautuvat kahteen eri teemaan: päivään ja yöhön, valoon ja pimeyteen. Tämän vuoksi ne nimettiin AM/PM-vuorokaudenaikatermein.

Uuden EP:n kappaleet on koottu myös näyttäväksi lyhytelokuvaksi, jonka tuotannosta vastaa GULP Online. Videon voi katsoa klo 10.00 alkaen tästä.

”Albumin nimi ’Rest In Beat’ – ja etenkin sen energinen ja säväyttävä nimikkosingle – kuvastaa mun elämäntapaa. En muista, milloin olisin antanut itseni levätä musiikista kokonaan, joten siitä on itsessään tullut mulle tapa nauttia ja ottaa iisisti. Oon antanut musiikille kaiken, oon ottanut siltä kaiken, ja aion jatkaa niin kauan kuin elän. I live from the beat and I rest in beat”, Robin kertoo ja jatkaa:

”Venytettiin ääripäitä albumin biisien välillä, jonka lopputuloksena Rest In Beat AM/PM on myös soundillisesti hajautettu kokonaisuus yöllisen melankolian ja draaman sekä leikkisän hiekkarantapopin välillä. Toivon että mahdollisimman moni tykästyy lopputulokseen ja kuuntelee molemmat EP:t peräkkäin!”

EP:n tekijöihin lukeutuvat Robinin lisäksi muun muassa Joonas Parkkonen, Axel Ehnström, Joonas Angeria, Väinö Wallenius, Tiina Vainikainen, Olavi Uusitalo ja Peppina Pällijef. Siltä julkaistiin etukäteen yli 2 miljoonaa kertaa suoratoistopalveluissa striimattu Hard To Love ft. Alex Mattson sekä Sucker For That Love yhdessä eteläkorealaisartisti SAAYn kanssa.

Vuodesta 2012 Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut Robin Packalen on julkaissut viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia ja hänen musiikkiaan on striimattu huimat 415 miljoonaa kertaa. Vastustamaton supertähti on yksi seuratuimpia suomalaisartisteja sosiaalisessa mediassa: turkulaispopparia seuraa eri some-kanavissa yhteensä yli 965 000 ihmistä. Kansainvälinen ura lanseerattiin vuoden 2019 alussa ja nyt saatavilla on viisitoista englanninkielistä kappaletta (I’ll Be With You, Suit That, Benefits & Rest In Beat -albumi).

Rest In Beat AM -kappalelista:
1. Rest In Beat
2. Hard To Love ft. Alex Mattson
3. Curtain Call
4. Sucker For That Love ft. SAAY
5. I’m Not Cool
6. Never Let You Down

Rest In Beat PM -kappalelista:
1. Better Than That
2. Drop Dead
3. Dancing Around Your Mind
4. Any Minute Now
5. Waves
6. Built To Fall Apart

Lataa Robin Packalenin viimeisimmät pressikuvat tästä.

Kuuntele “Rest In Beat AM” tästä.
Kuuntele ”Rest In Beat PM” tästä.

Robin Packalen somessa:
InstagramFacebook / TikTok / Nettisivu

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Management:
Robin Entertainment
contact@robinentertainment.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

Vahtera julkaisi tänään uuden singlensä Villihevosii

Vahteran vuosi käynnistyy tänään julkaistavalla singlellä Villihevosii. Kappale on mukana artistin myöhemmin tänä vuonna julkaistavalla kakkosalbumilla. Vahtera on tullut tunnetuksi…

SAM SMITHIN NELJÄS ALBUMI ON ITSEVARMA JA VAPAUTUNUT

Brittitähti vapautuu odotetulla Gloria-albumillaan Artisti saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen ja esiintyy Pori Jazzissa 14.7. “Sam Smith has never sounded better…

MISTÄ SÄ TUUT, LANDESPEDE?

Tulokasyhtye Yläkerta julkaisee uutta musiikkia – Turisti nyt ulkona Capitol Recordsille ja Universalille kiinnitetty hurmaava Yläkerta-yhtye on juuri julkaissut vuoden ensimmäisen…