RESSU REDFORDIN UUSI ALBUMI YLITTI KULTARAJAN JO ENNEN JULKAISUAAN

Ressu Redford julkaisi levyllisen soolomusiikkia yli 10 vuoden tauon jälkeen – Kuuntele Hölmö sydän -albumi tästä!

Jo vuosikymmenien ajan suomalaisia musiikillaan viihdyttänyt Ressu Redford julkaisi tänään uuden albumin Hölmö sydän. Kyseinen levy on artistin uran kannalta merkityksellinen, sillä viimeksi albumillinen soolomusiikkia Ressu Redfordilta on saatu yli kymmenen vuotta sitten. Jo ennen julkaisuaan kultarajan ylittäneen kokonaisuuden tekijätiimistä löytyy monia maamme arvostetuimpia tuottajia ja kirjoittajia. Hölmö sydän -albumin kappaleita ovat tehneet artistin lisäksi muun muassa Jukka Immonen, Samuli Sirviö, Antti Riihimäki, Lasse Kurki ja Tiina Vainikainen.

”Olen todella innoissani päästessäni julkaisemaan omaa uutta musiikkia albumillisen verran. Olen saanut työstää tätä levyä rauhassa ja ennen kaikkea ihan mahtavien tyyppien kanssa. Tunnen itseni todella etuoikeuteuksi, kun saan tehdä yhteistyötä alan huippujen kanssa. On hienoa tehdä pop-musiikkia tässä ajassa. Suomalaisen pop-musiikin taso on noussut mielestäni huimasti viime vuosina ja on mahtavaa olla kehityksessä mukana”, Ressu Redford kertoo. 

”Kun aloitin Universalilla A&R:nä, yksi unelmistani oli työskennellä Ressun kanssa. Olen tosi iloinen, että Ressu lähti meidän kanssamme yhteistyöhön. Tuntuu, että olen voinut antaa tähän paljon, mutta ennen kaikkea olen myös oppinut paljon uutta itse.  Kun kuulin nuorena ensimmäistä kertaa Ressun biisin, muistan todenneeni, että hänellä on Suomen paras ääni. Olen samaa mieltä edelleen”, kertoo projektin A&R-henkilö Jarkko Ehnqvist.

Ressu Redford teki menestyksekkään paluun soolomusiikin pariin tammikuussa 2019. Muutaman vuoden aikana hänen urallaan on tapahtunut paljon. Ressun edellinen single Pieni askel nousi Suomen radioiden 6 soitetuimmaksi kappaleeksi tämän vuoden elokuussa. Pyhimyksen kanssa tehty kappale Viimeinen päivä lähentelee kuuntelumäärillään platinarajaa ja Corolla-single on ylittänyt kultarajan. Onnistuneiden singlejulkaisujen lisäksi Ressu Redford hurmasi suomalaiset Vain elämää -tv-ohjelmassa viime syksynä. Kausi on ollut Vain elämää -historian toiseksi katsotuin. Ressu Redfordin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat ja Kuka on se oikea.

Hölmö sydän -kappalelista
1. Viimeinen päivä ft. Pyhimys
2. Hölmö sydän
3. Se olit aina sinä
4. Kävi miten kävi
5. Corolla
6. Pieni askel
7. Miksi ei riitä
8. Onnen kyyneleet
9. Mitä sanoisit nuorelle itsellesi
10. En voi elää niin
11. Perillä

Seuraa Ressu Redfordia somessa:
Instagram / Facebook / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400 685 701

Keikkamyynti:
Niina Jalonen
Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com
+358 40 568 3242

Takaisin uutisiin

Uutisia

YONA JA ARPPA JULKAISEVAT YHTEISKAPPALEEN JUHANNUKSEKSI

Suomi-indien kärkinimet Yona ja Arppa ensimmäistä kertaa yhteisellä kappaleella – Lalala (Happysad) on viimeinen maistiainen Yonan 20.9. julkaistavalta Eden-albumilta Johanna Kustannukselle levyttävä Yona julkaisee yhdeksännen…

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…