YLEISÖN SYDÄMIIN TIENSÄ LAULANUT VIIVI JULKAISEE UUTTA

Lyhyessä ajassa yli 12 miljoonaa striimiä kerännyt VIIVI julkaisee uuden singlen Hyväuskoinen perjantaina 5.11.

Kuluvan vuoden aikana läpimurtonsa tehnyt artisti VIIVI julkaisee odotettua uutta musiikkia perjantaina 5.11. Uusi single on nimeltään Hyväuskoinen ja on viime vuonna debytoineen laulajan viides singlejulkaisu. Kappale on tuttuun tapaan VIIVIn tekemä yhdessä biisintekijä Joonas Kerosen ja tuottaja Lauri Halavaaran kanssa. Hyväuskoinen on melankolinen ja kaunis pop-balladi, jossa VIIVIn tunnistettava ja mykistävän upea laulusoundi pääsee todella oikeuksiinsa. Kappaleelle on kuvattu myös Sam Faragen ohjaama musiikkivideo, joka julkaistaan perjantaina 12.11. klo 10:00 laulajan YouTube-kanavalle. VIIVI kertoo uudesta singlestä näin:

“Hyväuskoinen syntyi kuin itsestään tänä syksynä. Oltiin tiimin kesken jo melkein päätetty singleksi yksi toinen kappale, mutta tämä kiilasi ohi. Tää on mulle itelle henkilökohtaisin biisi kaikista tähän asti julkaistuista singleistä ja kertoo asioista, joita oon elämässäni kokenut. Mun mielestä musassa yleisesti on kyse ennen kaikkea siitä, että biisit tuntuu, ja että niillä on joku merkitys. Tää todella tuntuu ja siksi halusin julkaista tän nyt. Toivon että tykkäätte.”

22-vuotias tuleva supertähti on kiistatta vuoden 2021 isoin tulokasartisti. VIIVI on vallannut listojen kärkipaikat niin Spotifyssa kuin radioissakin, ja vaikka artisti on julkaissut vasta neljä singleä, on artistin tuotanto kerännyt yhteensä jo reilusti yli 12 miljoonaa striimiä. Viime joulukuussa julkaistu artistin kolmas single Lääke oli alkuvuoden isoimpia hittejä ja on edelleen Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listalla. Lääke striimasi lyhyessä ajassa platinaa ja nousi korkeimmillaan radiolistan sijalle 20. Kesäkuussa julkaistu USA ylitti platinarajan vain parissa kuukaudessa ja on edelleen viisi kuukautta julkaisunsa jälkeen yksi Suomen kuunnelluimmista kappaleista. USA on kasvanut myös isoksi radiohitiksi ja löytyy 14. listaviikon jälkeen radiolistan sijalta 3.  Somessa ja erityisesti TikTokissa rakastettu VIIVI on kerännyt itselleen aktiivisen fanijoukon. Artistilla on jo yhteensä lähes 40 000 someseuraajaa, ja hänen upeat lauluvideonsa ovat keränneet kiitosta jopa legendaarisen ABBAn jäseniltä asti. Laulajan debyyttialbumi on viimeistelyä vaille valmis, ja sen julkaisusta tiedotetaan myöhemmin. Levyn julkaisun jälkeen VIIVI lähtee kiertueelle, ja artisti on myös kiinnitetty jo muun muassa ensi kesän Ruisrockiin.

VIIVI somessa:
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
+358 50 461 9818 
veera.hjerppe@umusic.com

Keikkamyynti:
Live Nation Finland
Annika Oksanen
annika.oksanen@livenation.fi
+358 45 6336915
www.livenationagency.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle “part of the next generation…

BESS YLLÄTTÄÄ: KESÄKUMIBIISI 2023

TÄNÄÄN JULKAISTU MISSIO ON VUODEN 2023 VIRALLINEN KESÄKUMIBIISI BESSin festarikesä starttaa YleXPopista 3.6. Tämän vuoden kesäkumibiisin esittää BESS, yksi tämän hetken…

LUPAAVA RAP-TULOKAS ANDREI JULKAISI UUDEN SINGLEN

Rap-tulokas Andrei on julkaissut uuden singlensä Valehtele vaa. Kappale kertoo siitä, kuinka eron jälkeen toinen löytää uuden liian nopeasti.  “Tän biisin idea ei oo olla…