TUURE KILPELÄINEN JA TEHO MAJAMÄKI ELOKUVALLISEN ÄÄNIMAISEMAN ÄÄRELLÄ

Tuure Kilpeläinen julkaisee 12.11. Teho Majamäen kanssa yhteisen Seven Sisters -albumin artistinimellä Holy Play Boys

Holy Play Boys -artistinimellä julkaistava Seven Sisters -albumi luo tunnetiloja seitsemän eri teeman ympärille. Lähtökohta elokuvallisiin äänimaisemiin on ollut Manuela Boscon seitsemän maalauksen Seven Sisters -teossarja. Taideteosten sekä albumin teemat ovat Avaruus, Maa-Ilma, Tuli, Vesi, Aika, Puu ja Rakkaus.

Aiheet avautuvat instrumentaalitoteutuksella ilman laulua tai sanoja. Orgaanisten soittimien, pianon, akustisten kitaroiden, marimban, vibrafonin, hand panin, harmonikan ja erilaisten lyömäsoittimien lisäksi tunnelmaa tehostavat aiheisiin liittyvät luonnon ja ympäristön äänet. Perinteistä popbiisiä pidemmät kappaleet luovat mahdollisuuden upota kunkin kappaleen tunnelmaan intensiivisesti. Musiikki sopiikin hyvin keskittymistilanteisiin, rentoutumisharjoitteiden taustalle tai rauhalliseen yhdessäoloon. Aktiivisen ja hektisenkin elämän vastapainoksi tarvitaan palautumista, luonnon tuomaa mielenrauhaa ja läsnäoloa – nämä kappaleet voivat toimia apuna ja johdatuksena levollisempaan mielentilaan.

Seven Sisters -albumi on syntynyt kahdessa eri sessiossa vanhassa huvilassa. Tuure ja Teho löysivät yhteisen punaisen langan tekemiseen vaivattomasti. Kappaleet ovat kokonaisia otoksia ja tapahtuvat hetkessä, usein öiseen aikaan. Takkatuli rätisee taustalla aamupäivällä, kun läheinen tavarajuna tai naapurin lapset on päätetty äänittää osaksi kokonaisuutta. Mukaan on äänitetty luonnon ääniä Suomesta: vesilintuja, villieläimiä, Lapin tuulta, purojen solinaa. Luonnon äänistä vastaa biologi ja äänisuunnittelija Pauliina Saarman. Uudenlaisen ja monisävyisen musiikin teko oli innostavaa, ja se kuuluu myös läpi koko levyn.

Monipuolinen muusikko Teho Majamäki tunnetaan paitsi omasta sävellystyöstään myös yhteistyöstään mm. Ismo Alangon, Tapani Rinteen ja Johanna Kurkelan kanssa. Lyömäsoitintaiturin repertuaariin kuuluu luontevasti rock, jazz ja klassinen musiikki. Eri puolilla maailmaa asunut muusikko ammentaa musiikkinsa vaikutteita eri kulttuureista ja musiikkiperinteestä ja on myös koulutettu hieroja, jooga-pilates- ja meditaatio-ohjaaja.

Tuure Kilpeläinen on parhaillaan ajankohtainen sekä tv:ssä kuin myös keikkalavoilla. Vain elämää -musiikkiohjelman upeat versiot ovat ihastuttaneet kuulijat ja katsojat. Tuuren päivää vietettiin ohjelmassa 5.11. Keikkailu on myös vilkastunut, ja Tuurea nähdään Kaihon Karavaanin kanssa eri puolella Suomea.

Tuure Kilpeläinen somessa:
Instagram / Facebook

Teho Majamäki somessa:
Instagram / Facebook / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music
satu.snellman@umusic.com
+358 40 5088 190

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…