BESS KÄYNNISTÄÄ UMK-BILEET

BESS kilpailee uudella singlellään Suomen euroviisuedustajan paikasta
Räjähtävä ja rouhea Ram pam pam ulkona nyt

BESS julkaisee tänään uutta musiikkia. Kyseessä on laulajan uusi single Ram pam pam, jolla BESS kilpailee UMK-finaalissa Suomen euroviisuedustajan paikasta. Ram pam pam on räiskyvää ja rohkeaa BESSiä parhaimmillaan, todellinen tanssilattioiden täyttäjä ja tyylikäs pop-kappale. Biisin takana on BESSin lisäksi tuottaja-lauluntekijä Jonas Olsson, laulaja-lauluntekijä Tomi Saario sekä tuottaja Joonas Angeria. Uudelle singlelle on myös kuvattu upea lyriikkavideo, jonka on ohjannut Heikki Slåen. Videon pääset katsomaan tästä. BESS kuvailee uutta singleään näin:

”Ram pam pam on todella tanssittava biisi ja toivonkin, että se houkuttelee ihmiset tanssilattioille hyviin viboihin bailaamaan. Mä haluan rohkaista kaikkia elämään just omannäköistä elämää, vapautuneesti, rohkeasti ilman pelkoa, ja ottamaan askeleita sellaisia asioita kohti, mitä haluaa kokea ja tehdä tässä elämässä. Elämä on aivan liian lyhyt kaikenmaailman tyhjäntoimittamiseen, eli kyllä se täytyy elää ja ehkä pitää vähän hauskaakin!”

Lukuisista kulta- ja platinahiteistään tunnettu BESS on helsinkiläinen pop-artisti, joka yhdistelee musiikissaan elektronista poppia ja housea. BESSin tunnistettava rouhea lauluääni on tullut vuosien aikana tutuksi erityisesti lähes kolminkertaista platinaa striimanneesta singlestä Tempo, jolla artisti nousi vuonna 2017 suuren yleisön tietoisuuteen. Laulajan muita hittejä ovat muun muassa platinahitti Aja sekä kesällä 2021 julkaistu ja kultaa striimannut Viisi kesää. Lisäksi BESSiä on kuultu suomalaisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Temptation Islandissa ja Bachelor Suomessa, ja fiittaamassa muun muassa Mikael Gabrielin, Raappanan ja Keko Salatan kappaleilla. Debyyttialbumillaan platinaa striimanneen BESSin tuotantoa on kaiken kaikkiaan kuunneltu suoratoistopalveluissa yli 33 miljoonaa kertaa, ja hän lukeutuu keskimääräisten Spotify-kuuntelijamäärien perusteella Suomen kärkinimien joukkoon 250 000 kuukausittaisella kuulijalla.

UMK:n ammattilaisraati on kommentoinut BESSin kisakappaletta seuraavasti: ”Tässä on välitön korvamato, kevään 2022 after ski -bileiden tanssileka ja erittäin potentiaalinen striimi-hitti. Ihanan välitön ja hyväntuulinen biisi, jossa on kasa pop-koukkuja ja jossa BESSin rosoinen ääni pääsee oikeuksiinsa. Kappale, jossa kuuluu vaikutteita Lady Gagalta ja Nylon Beatilta, sopii säröbassoineen ja menevine biitteineen UMK:n ilon juhlaan täydellisesti.”

UMK22-tapahtuma ja -finaali 26. helmikuuta

Uuden Musiikin Kilpailun voittaja ja Suomen seuraava Euroviisuedustaja valitaan 26.2.2022 Turun Logomon UMK22-tapahtumassa. Finaalilähetys nähdään ja kuullaan suorana Yle TV1:ssä, Yle Areenassa, Radio Suomessa ja Yle X3M:llä.

Omaa suosikkiaan voi äänestää suoran lähetyksen aikana maksutta kirjautumalla Yle.fi-sovellukseen tai maksullisesti joko tekstiviestillä tai soittamalla äänestysnumeroon. Myös kansainvälinen raati pisteyttää biisit. Voittajabiisi selviää laskemalla yleisöäänet ja kansainvälisen raadin antamat pisteet yhteen: katsojien äänten painoarvo on 75 % ja kansainvälisen raadin 25 %.

Ylen Uuden Musiikin Kilpailu

Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) on Ylen järjestämä kaikille musiikintekijöille avoin kilpailu, jossa etsitään parasta suomalaista uutta kappaletta. Voittajakappaleen esittäjä edustaa Suomea Euroviisuissa eli Eurovision Song Contest -kilpailussa, joka vuonna 2022 järjestetään Torinossa, Italiassa. yle.fi/umk

Seuraa BESSiä somessa:
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelut:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
+358 50 461 9818

Keikkamyynti:
Live Nation Finland
Annika Oksanen
annika.oksanen@livenation.fi
+358 45 633 6915
www.livenation.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…