PAUL ELIAKSELTA VOIMABIISI PETETYILLE – KATO KUN MÄ MEEN

Paul Elias julkaisee uuden singlen huomenna 21.1. – Kato kun mä meen -kappale kuullaan myös elokuvassa Toinen mies

Laulaja-lauluntekijä, muusikko Paul Elias nousi katsojien suureen suosioon viime kauden Selviytyjät-ohjelmassa. Selviytyjät oli artistille upea ja antoisa kokemus! Selviytyjäseikkailujen päätyttyä Paul Elias on päässyt taas vahvasti musiikin pariin. 

Uusi sinkku, läheisen ystävän kokemuksista ammennettu Kato kun mä meen on väkevä ja traaginenkin sukellus petetyn tunteisiin. Kappale on voimaannuttava ja petetyn tuntemuksia tukeva voimabiisi. Paul Elias kertoo kappaleesta: “Vaikka tuo biisin tilanne ei ole omakohtainen niin olen kokenut läheltä ja ollut tukena vastaavanlaisessa tapauksessa. On vaikea löytää oikeita sanoja tsemppaa tai lohduttaa, mutta jos tää biisi yhtään jeesaa ketään petettyä niin sillä on paikkansa.”

Paul Elias on kirjoittanut kappaleen yhdessä Ulpu Hozjajenokin ja Kalle Mäkipellon kanssa, tuotannosta vastaa Kalle Mäkipelto yhdessä Lauri Halavaaran kanssa. 

Kato kun mä meen jatkaa hienosti kahden aiemman sinkun Sanat takas ja Pimeän värit kaarta Paul Eliaksen vahvistuneella musalinjalla: raikasta, menevää, puhuttelevaa poppia modernein soundein.

Kappale tullaan kuulemaan myös draamaelokuvassa Toinen mies, joka saa ensi-iltansa huhtikuussa. Elokuvassa on mukana upea näyttelijäkaarti, mm. Juha Veijonen, Heikki Kinnunen, Jarkko Nyman, Anu Sinisalo sekä Kari-Pekka Toivonen. Elokuvayhteistyönä Kato kun mä meen -sinkkuun valmistuu myös musiikkivideo, joka julkaistaan huomenna. Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Tony Heino ja tuotannosta vastaa Nordbron Productions.

Seuraa Paul Eliasta somessa:
Instagram / TikTok / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelut:
Satu Snellman
satu.snellman@umusic.com
+358 40 5088 190

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo / Live Nation Finland
mikko.varjamo@livenation.fi
+358 40 843 3169

Elsa De Campos / Live Nation Finland
elsa.decampos@livenation.fi
+358 40 189 1174
www.livenation.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…