Jannika B julkaisee odotettua uutta musiikkia

Jannika B:ltä vihdoin uutta musiikkia – uusi single Mania julkaistaan huomenna 4.2.
 

Uusi single Mania on räväkkä avaus musiikin saralla äitiysloman myötä pidemmän tauon julkaisujen puolesta pitäneelle Jannika B:lle. Mania on asennebiisi, ja se ottaa kantaa suorittamisen ihannointiin ja miellyttämisen pakkoon, joka ajaa meidät vääjäämättä kohti mielen umpikujaa.

Jannika B kertoo uudesta sinkusta: ”On ollut todella terapeuttista käsitellä omia kipeitäkin asioita musiikin kautta ja Mania on niiden itsetutkiskelujen tulos. Minusta on erittäin tärkeää, että koko ajan on enemmän ok puhua vaikeistakin asioista ja rikkoa tabuja. Samaan aikaan on vähintään yhtä tärkeää, että meillä on itse oikeus vetää omat henkilökohtaiset rajamme mistä haluamme puhua, mitä haluamme tehdä, kenen kanssa ja missä yhteydessä.”

Tietynlainen etäisyys artistina olosta on tehnyt artistille hyvää ja hän haluaakin tuoda uusilla kappaleillaan esille pitempään pohtimiaan aiheita. Aiheet liittyvät niin omaan kasvuun kuin laajemmin artistinäkökulmiin ja naisen asemaan. Omalle musiikille hahmottui myös nimi ja samalla oma genre: laserkantri, joka oivallisesti kattaa Jannikan energisen ja voimaannuttavan ilmaisun sekä puhuttelevat tekstit pinnan alla piilevään surumielisyyteen.

Uutta musiikkia on jo hyvässä vaiheessa muutenkin ja yhteistyö tutun tuottajan Jonas Olssonin kanssa on ollut antoisaa. Kotona tekeminen on avannut luontevasti myös yhteistyön puolison Toni Wirtasen kanssa. Mania-sinkun sävellys on yhteinen.

”Korona-aikana on tullut oltua niin paljon vain kotona, että biisi syntyi lähes vahingossa aamukahvia juodessa. Muutenkin korona-ajan pysähtyneisyys jätti aikaa pohdinnoille ja sai aikaan muutoksia itsessäni, joka myös näkyy ja kuuluu tekemisissäni. Tuntuu pitkästä aikaa siltä, että saan näkyvästi olla se outo ihmisen muotoinen olento, joka olen. Tuleva albumi on kaikkea sitä – ja edellinen lause onkin täynnä piilomainontaa tulevasta.” Jannika B on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin on kultarajan ylittänyt Toinen nainen (2019). Levyltä muistetaan useita isoja hittejä mm. En luovu susta koskaan, Aamun takana ja Riisu kokonaan. Jannika B ihastutti myös Vain elämää -ohjelmassa 2020, ja sen kauden jättihitiksi nousi Pyyntö-kappale, jota on streamattu jo reilut 4,5 miljoonaa kertaa. Esiintymistauko loppuu myös kesän aikana ja Jannika B saadaan odotetuille keikoille pitkästä aikaa!

Jannika B somessa:
Facebook / Instagram / Tiktok


Keikat:
Olli Vartiainen
040 966 5230
keikkaolli@gmail.com


 Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…