KONSTA HIETASEN VÄKEVÄ UNIVERSAL-DEBYYTTI MIINAT JULKAISTIIN TÄNÄÄN

Miinat on tietyllä tavalla uuden alku, mutta myös pitkän ajan työn tulos

Konsta Hietanen kiinnitettiin Universalin artistiksi Tähdet Tähdet -ohjelman häikäisevien esiintymisten ja kilpailun voiton myötä vuonna 2020. Konsta Hietasen taiturimaiset esitykset ja upeat tulkinnat lumosivat katsojat. Oman musiikin tekeminen alkoi ohjelman jälkeen kaikessa rauhassa ja musiikillinen linja on löytänyt suunnan ja sisällön tekemisen kautta Konstan omaa visiota toteuttaen. Kappaleita on hyvällä mallilla jo useita ja nyt on ensimmäisen julkaisun vuoro! Miinat on räväkkä avaussingle, jolla kuuluu modernin rokin vaikutus. Konsta kertoo rakastavansa herkkiä säkeistöjä ja isoja kertosäkeitä ja näitä on luvassa jatkossakin. Kappale antaa hienosti tilaa Konstan vaikuttavalle laululle ja tulkinnalle.

Konsta Hietanen kertoo: “Ystävien kanssa tulee käytyä syvällisiä keskusteluja ja monesti nämä kaikenlaiset miinat on aiheena. Siitä se ajatus sitten lähti (:

Tämä Miinat kertoo parisuhteiden miinoista tai vaikkapa elämän miinoista yleensä. Niitä on ehkä helpompi vaan väistellä kuin paikantaa ja tehdä asioille jotain, mutta silloin yleensä jossain vaiheessa paukkuu.

Onko tämä rokahtavaa poppia vai popahtavaa rokkia saa kuulijat päättää, mutta pidän siitä, että on paljon oikeita soittimia ja siihen vielä sopivasti konesaundeja päälle. Yhteistyö tuottaja Aki Sihvosen kanssa on alkanut todella lupaavasti. Miinat-sinkun sävelsin yhdessä Aki Sihvosen ja Santtu Väänäsen kanssa. Sanoitusta sparrasi Aki Tykki.

Konsta Hietanen odottaa innolla myös keikkailun alkamista ja yleisönsä kohtaamista.

Kun ihmiset kuuntelevat tekstejäni ja lähettävät viestejä olo on aivan mieletön – ja merkityksellinen. Artisteilla ja musiikilla on merkitys, vaikka siltä ei aina viime aikoina ole tuntunutkaan.” 

Konsta Hietanen voitti tenavatähti-kilpailun vuonna 1994 ja debytoi näyttelijänä Poika ja Ilves -elokuvassa 14-vuotiaana vuonna 1998. Lapsuuden jälkeen Hietanen loi lupaavan uran jalkapalloilijana. Jalkapallo vaihtui kuitenkin musiikkiin ja viime vuodet Hietanen on elättänyt itsensä musiikilla, tiiviisti keikkailemalla ja omaa musiikkia julkaisten. Näytteleminen on myös mukana monipuolisen tekijän elämässä ja parhaillaan Konsta Hietanen loistaa myös Salatut elämät -näyttelijäkaartissa.

Seuraa Konstaa:

Instagram: @konstahietanen
Facebook: @konsta.hietanen
www.konstahietanen.com 

Konsta Hietanen management:

Atte Väänänen
044 0818128
atte@vhv.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Satu Snellman
Universal Music Oy
040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

MERI TIMGREN NIMITETTY JOHANNA KUSTANNUKSEN LABEL MANAGERIKSI

Johanna Kustannuksen uutena Label Managerina on aloittanut kotimaisten artistien markkinointipäällikkö Meri Timgren Ikonisen Love Recordsin perintöä jatkanut Johanna Kustannus on…

SUPERTÄHTI ISAC ELLIOT JULKAISI PLATINAA STREAMANNEEN ALBUMINSA

Kävi miten kävi on Isac Elliotin ensimmäinen suomenkielinen albumi. Levy on streamannut yli 25 miljoonaa kertaa eli platinaa jo ennakkoon.…

SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle “part of the next generation…