KONSTA HIETASEN VÄKEVÄ UNIVERSAL-DEBYYTTI MIINAT JULKAISTIIN TÄNÄÄN

Miinat on tietyllä tavalla uuden alku, mutta myös pitkän ajan työn tulos

Konsta Hietanen kiinnitettiin Universalin artistiksi Tähdet Tähdet -ohjelman häikäisevien esiintymisten ja kilpailun voiton myötä vuonna 2020. Konsta Hietasen taiturimaiset esitykset ja upeat tulkinnat lumosivat katsojat. Oman musiikin tekeminen alkoi ohjelman jälkeen kaikessa rauhassa ja musiikillinen linja on löytänyt suunnan ja sisällön tekemisen kautta Konstan omaa visiota toteuttaen. Kappaleita on hyvällä mallilla jo useita ja nyt on ensimmäisen julkaisun vuoro! Miinat on räväkkä avaussingle, jolla kuuluu modernin rokin vaikutus. Konsta kertoo rakastavansa herkkiä säkeistöjä ja isoja kertosäkeitä ja näitä on luvassa jatkossakin. Kappale antaa hienosti tilaa Konstan vaikuttavalle laululle ja tulkinnalle.

Konsta Hietanen kertoo: “Ystävien kanssa tulee käytyä syvällisiä keskusteluja ja monesti nämä kaikenlaiset miinat on aiheena. Siitä se ajatus sitten lähti (:

Tämä Miinat kertoo parisuhteiden miinoista tai vaikkapa elämän miinoista yleensä. Niitä on ehkä helpompi vaan väistellä kuin paikantaa ja tehdä asioille jotain, mutta silloin yleensä jossain vaiheessa paukkuu.

Onko tämä rokahtavaa poppia vai popahtavaa rokkia saa kuulijat päättää, mutta pidän siitä, että on paljon oikeita soittimia ja siihen vielä sopivasti konesaundeja päälle. Yhteistyö tuottaja Aki Sihvosen kanssa on alkanut todella lupaavasti. Miinat-sinkun sävelsin yhdessä Aki Sihvosen ja Santtu Väänäsen kanssa. Sanoitusta sparrasi Aki Tykki.

Konsta Hietanen odottaa innolla myös keikkailun alkamista ja yleisönsä kohtaamista.

Kun ihmiset kuuntelevat tekstejäni ja lähettävät viestejä olo on aivan mieletön – ja merkityksellinen. Artisteilla ja musiikilla on merkitys, vaikka siltä ei aina viime aikoina ole tuntunutkaan.” 

Konsta Hietanen voitti tenavatähti-kilpailun vuonna 1994 ja debytoi näyttelijänä Poika ja Ilves -elokuvassa 14-vuotiaana vuonna 1998. Lapsuuden jälkeen Hietanen loi lupaavan uran jalkapalloilijana. Jalkapallo vaihtui kuitenkin musiikkiin ja viime vuodet Hietanen on elättänyt itsensä musiikilla, tiiviisti keikkailemalla ja omaa musiikkia julkaisten. Näytteleminen on myös mukana monipuolisen tekijän elämässä ja parhaillaan Konsta Hietanen loistaa myös Salatut elämät -näyttelijäkaartissa.

Seuraa Konstaa:

Instagram: @konstahietanen
Facebook: @konsta.hietanen
www.konstahietanen.com 

Konsta Hietanen management:

Atte Väänänen
044 0818128
atte@vhv.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Satu Snellman
Universal Music Oy
040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

Vahtera julkaisi tänään uuden singlensä Villihevosii

Vahteran vuosi käynnistyy tänään julkaistavalla singlellä Villihevosii. Kappale on mukana artistin myöhemmin tänä vuonna julkaistavalla kakkosalbumilla. Vahtera on tullut tunnetuksi…

SAM SMITHIN NELJÄS ALBUMI ON ITSEVARMA JA VAPAUTUNUT

Brittitähti vapautuu odotetulla Gloria-albumillaan Artisti saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen ja esiintyy Pori Jazzissa 14.7. “Sam Smith has never sounded better…

MISTÄ SÄ TUUT, LANDESPEDE?

Tulokasyhtye Yläkerta julkaisee uutta musiikkia – Turisti nyt ulkona Capitol Recordsille ja Universalille kiinnitetty hurmaava Yläkerta-yhtye on juuri julkaissut vuoden ensimmäisen…