GHOST JULKAISI PIRULLISEN HYVÄN ALBUMIN

Ghostin uusi albumi kerää ylistystä maailmalta

Yksi tämän hetken puhutuimmista ja kiinnostavimmista rock-yhtyeistä, ruotsalainen Ghost, on julkaissut uuden, odotetun albuminsa Impera. Jo etukäteen erinomaisia arvioita kansainvälisessä mediassa saanut Impera on yhtyeen viides albumi. Levy sinetöi Ghostin aseman stadion-luokan rockyhtyeenä ja Tobias Forgen maailmanluokan biisintekijänä.

Ghostin Yhdysvaltojen-kiertue päättyi maaliskuun alussa. Huhtikuussa yhtye käynnistää Euroopan-kiertueensa ja sen tiimoilta bändi nousee myös Nokia Arenan lavalle 27.4.

Vuonna 2010 debyyttialbuminsa Opus Eponymous julkaissut Ghost on noussut nopeasti aikamme kiinnostavimpien rockyhtyeiden joukkoon. Bändiltä on saatu tähän mennessä viisi studioalbumia. Teatraalinen, pilke silmäkulmassa paholaisen kanssa flirttaileva yhtye nauttii suurta suosiota myös Suomessa. Lukuisia kertoja Suomessa esiintynyt Ghost nähtiin edellisen kerran maassamme marraskuussa 2019, kun yhtye nousi Helsingissä Hartwall Arenan lavalle. 

www.instagram.com/thebandghost
www.ghost-official.com
www.facebook.com/thebandghost

Ghost’s Impera proves the Devil doesn’t have the best tunes – Tobias Forge does
www.loudersound.com

Impera is a glorious return by Ghost
www.wallofsoundau.com

With album number five, Ghost have outdone themselves, producing a masterpiece that will stand the test of time and will not be outdone this year. Not only album of the year material, this will be the album of the decade!
www.therazorsedge.rocks

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

ARPALTA TUNNELMALLINEN MUSIIKKIVIDEO ALBUMIN VUOSIPÄIVÄN KUNNIAKSI

Arppa julkaisi Kinovalon alla -albumin vuosipäivänä musiikkivideon, jonka tunnelmaan on vangittu onnistuneesti palanen artistin ja yhtyeen ydintä. Videon on ohjannut elokuvaohjaaja…

JANNIKA B:LTÄ IHMISEN MUOTOINEN SINGLE JA KIRJA

Jannika B:n uusi single on nimeltään Ihmisen muotoinen. Sinkun julkaisu on 23.9. ja Jannika julkaisee samannimisen kirjan 20. lokakuuta. Kirja…

FLETCHER julkaisee tänään pitkään odotetun debyyttialbuminsa Girl Of My Dreams

“The new record is everything we have wished for and more.” – Gigwise 9/10 “This is a debut album that…