ROBIN PACKALEN JA JUMALATAR

Robin Packalenin uusi Goddess -single yhdistelee
räppiä, poppia ja r&b:tä

Poptähti Robin Packalen palaa uuden musiikin kera. Tänään julkaistu Goddess on artistin ensimmäinen single tulevalta toiselta kansainväliseltä albumilta. Poppia, r&b:tä ja hiphopia yhdistelevä kappale esittelee monipuolisesta artistista uusia kulmia. Singlen Robin on tehnyt yhdessä Rest In Beat -albumiltakin tuttujen Joonas Parkkosen, Peppina Pällijeffin ja Olavi Uusitalon kanssa. Goddess kertoo nimensä mukaisesti jumalaisesta tyypistä, jonka seurassa tunteet menevät vuoristorataa. 

”Kun kohtaat jumalaisen tyypin, tiedät, kenestä biisi kertoo. Kun se toinen on ylimaallisen ihana, niin välillä saattaa pelätä, ettei ole itse riittävän hyvä. Toisinaan sitä tuntee itsensä maailman onnekkaimmaksi, kun saa rakastaa jumalattoman upeaa tyyppiä ja välillä taas ahdistuu, kun kokee olevansa keskinkertainen toisen loistaessa valoaan”, Robin avaa biisin teemaa.

Robin Packalenilta saatiin viime syksynä pitkään odotettu ensimmäinen kansainvälinen albumikokonaisuus Rest In Beat, joka julkaistiin kahdessa osassa. Kokonaisuuden kappaleet jakautuvat kahteen eri teemaan: päivään ja yöhön, valoon ja pimeyteen, jonka vuoksi ne nimettiin vuorokaudenaikatermein Rest In Beat PM ja Rest In Beat AM. Kokonaisuudelta löytyy muun muassa Suomessa kultajaran rikkonut Hard To Love ft. Alex Mattson, suomalaisradioiden Top 50:een nousseet Better Than That ja Drop Dead sekä eteläkorealaisartisti SAAY:n tähdittämä Sucker For That Love.

Vuodesta 2012 Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut Robin Packalen on julkaissut viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia ja hänen musiikkiaan on striimattu huimat 440 miljoonaa kertaa. Vastustamaton supertähti on yksi seuratuimpia suomalaisartisteja sosiaalisessa mediassa: turkulaispopparia seuraa eri some-kanavissa yhteensä yli 965 000 ihmistä. Kansainvälinen ura lanseerattiin vuoden 2019 alussa, ja nyt saatavilla on kuusitoista englanninkielistä kappaletta (I’ll Be With You, Suit That, Benefits, Rest In Beat –kokonaisuus & Goddess). Robin Packalen esiintyy Allas Sea Poolilla 28. toukokuuta. Liput keikalle voi ostaa täältä.


Robin Packalen somessa:
Instagram / Facebook / TikTok / Nettisivu

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Management & lisätiedot:
Robin Entertainment
contact@robinentertainment.fi
 

Takaisin uutisiin

Uutisia

ARPALTA TUNNELMALLINEN MUSIIKKIVIDEO ALBUMIN VUOSIPÄIVÄN KUNNIAKSI

Arppa julkaisi Kinovalon alla -albumin vuosipäivänä musiikkivideon, jonka tunnelmaan on vangittu onnistuneesti palanen artistin ja yhtyeen ydintä. Videon on ohjannut elokuvaohjaaja…

JANNIKA B:LTÄ IHMISEN MUOTOINEN SINGLE JA KIRJA

Jannika B:n uusi single on nimeltään Ihmisen muotoinen. Sinkun julkaisu on 23.9. ja Jannika julkaisee samannimisen kirjan 20. lokakuuta. Kirja…

FLETCHER julkaisee tänään pitkään odotetun debyyttialbuminsa Girl Of My Dreams

“The new record is everything we have wished for and more.” – Gigwise 9/10 “This is a debut album that…