LÄPIMURTOARTISTI VIIVIN PITKÄÄN ODOTETTU DEBYYTTIALBUMI JULKAISTIIN 11.3.

VIIVIn debyyttialbumi Parisuhdehautausmaa sukeltaa rakkauden ja suurien tunteiden syvään päähän 

Upeasta äänestään ja isoista pop-hiteistään tunnettu läpimurtoartisti VIIVI julkaisi odotetun debyyttialbuminsa Parisuhdehautausmaa perjantaina 11.3. Yksi kotimaisen musiikkikentän kiinnostavimmista tulokasartisteista on valmistellut ensimmäistä pitkäsoittoaan pitkään ja levy käsittelee epäonnea rakkauden kanssa. Vain kaksi vuotta lanseerauksensa jälkeen artistin viisi jo julkaistua singleä ovat keränneet huikeat lähes 20 miljoonaa striimiä, eli debyyttialbumi ylitti platinarajan jo ennen julkaisuaan. 22-vuotiaan VIIVIn persoonalliselta ja herkältä ääneltä ei ole voinut välttyä, sillä hän on hallinnut listojen kärkipaikkoja niin Spotifyssa kuin radioissakin. Levy on tehty VIIVIn, biisintekijä Joonas Kerosen ja tuottaja Lauri Halavaaran yhteistyöllä. Lauri Halavaara toimii myös albumin vastaavana tuottajana.

”Vihdoin! Nyt on nimittäin niin, että projekti ”debyyttilätty läjään” saatiin päätökseen. Kolme vuotta tätä on tehty yhdessä Laurin ja Joonaksen kanssa ja en voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Välillä on käyty todella syvissä vesissä näitten biisien kanssa ja nyt tuntuu siltä, että jokaisella biisillä on merkitys ja ne on ansainneet paikkansa tällä levyllä. Tästä tuli kaikin puolin tosi hieno kokonaisuus, joka toivottavasti tulee herättämään kuulijoissa paljon tunteita. 

Tää levy merkitsee mulle itelle tosi paljon ja jollain tapaa sinetöi tän aikakauden mun elämästä. Mulla on saattanut olla pientä epäonnea rakkauden kanssa, ja se purkautui ehkä kans hieman tähän ja kuuluu levyllä. Rakkaus, isot tunteet, erot ja niihin liittyvät filikset on tän levyn kantavia teemoja ja nimikkobiisi avaa hyvin et miks tän koko levyn nimi on Parisuhdehautausmaa.

On tullut käytyä aikamoinen tunteiden vuoristorata läpi tässä vuosien aikana mutta se oli täysin tän kaiken arvoista, koska saatiin tehtyä 12 mielenräjäyttävää biisiä ja yks aivan jäätävän siisti intro. Toivottavasti tykkäätte”
, VIIVI kertoo albumistaan.

Helmikuussa 2020 debyyttisinglensä julkaissut VIIVI ampaisi valtayleisön tietouteen vuoden 2021 tammikuussa, kun artistin kolmas single Lääke kasvoi yhdeksi alkuvuoden striimatuimmista kappaleista. Artistin menestys kasvoi vauhdilla ja kesäkuussa 2021 julkaistiin USA-single, joka ylitti platinarajan vain parissa kuukaudessa. Kappale oli yksi loppuvuoden kuunnelluimpia kappaleita Suomessa. Myös VIIVIn viimeisin julkaisu, Hyväuskoinen, nousi suoraan Suomen Spotifyn kärkisijoille ja ylitti nopeasti kultarajan.

Nuorella eteerisellä artistilla on valtava fanikunta ympäri sosiaalista mediaa ja hänen upea laulunsa on saanut kiitosta jopa ikoniselta ABBAlta. Artistin suosio ei suinkaan rajoitu someen, sillä hän ansaitsi viisi ehdokkuutta vuoden 2022 Emma Gaalassa ollen yksi eniten ehdokkuuksia keränneistä artisteista. VIIVI on ehdolla kategorioissa Vuoden tulokas, Vuoden biisi (USA), Vuoden pop (USA, Lääke, Hyväuskoinen), Vuoden musiikkivideo (Hyväuskoinen) ja Vuoden artisti (yleisöäänestys).

Kansan sydämiin itsensä laulanut VIIVI on jo aloittanut albumikiertueensa. VIIVI on myös kiinnitetty kaikille Suomen suurimmille festareille ja hänet nähdään tulevana kesänä muun muassa Ruisrockissa.

VIIVI somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot, levyn arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
+358 50 461 9818
veera.hjerppe@umusic.com

Keikkamyynti:
Annika Oksanen
Live Nation Finland
annika.oksanen@livenation.fi
+358 45 6336915

Takaisin uutisiin

Uutisia

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…

BESSIN UUSI SINGLE POHTII KAIKEN HETKELLISYYTTÄ

Kyyneleet sateessa on BESSin tulevan kolmannen albumin ensimmäinen single Suomalaisen pop-kentän kärkinimenä paikkansa vakiinnuttanut BESS julkaisee tänään uutta musiikkia. Uunituore single Kyyneleet sateessa korostaa…